Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 24/05/2017
Arhiva Zile si Nopti

Cel mai mare festival al familiei din România

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Cel mai mare festival al familiei din România Share Cel mai mare festival al familiei din România


LollyBoom te așteaptă să-i treci pragul pentru super zile de distracție, creativitate, joacă, relaxare, momente de emoție alături de familie și prieteni! În perioada 1-4 iunie 2017, festivalul LollyBoom, aflat la a treia ediție își deschide porțile pentru 4 zile garantate de relaxare, distracție și petrecerea timpului liber într-un mod inedit. Programul va fi zilnic între 10:00-21:00 în Parcul Central Simion Bărnuțiu, accesul fiind gratuit.

Festivalul se adresează publicului larg, tematica fiind diversificată pentru toate vârstele. Peste 2000 de ateliere creative și educative pentru copii se vor desfășura pe perioada festivalului, iar participarea în cadrul acestora va fi posibilă prin înscrierea pe pagina www.lollyboomfestival.com, în curând. Bineînțeles LollyBoom vine cu foarte multe surprize în ceea ce privește petrecerea timpului de calitate alături de cei dragi. Spectacole de teatru, dans, muzică, concerte la scenă, momente de magie, animație, paradă, tiroliene, tir cu arcul, photo-booth, diverse workshopuri, reprezintă o mică parte din activitățile la care sunteți invitați să luați parte, iar în colaborare cu TIFF, proiecțiile de film de cea mai bună calitate vor fi nelipsite. Prietenii LollyBoom sunt cei care vor asigura energia prin preparatele delicioase. Bugetul pentru festival ți-l stabilești chiar tu, cu mențiunea că acesta poate să înceapă de la 0 lei. Tot ce trebuie să faci este să vii cu energia și cu voia bună.

" "

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută