Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 22/05/2017
Arhiva Zile si Nopti

Jocul Kendama

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Jocul Kendama Share Jocul Kendama


Vrei să îţi scapi copilul de dependenţa de telefon? Atunci e cazul să afli de noua nebunie Kendama. Condiţie de bază: joacă regulat! Şi neapărat învaţă regulile.
Ce este Kendama?
Pentru cei care nu au încă Kendama pentru colecţia lor de activităţi de timp liber fun, trebuie să se știe că este mai mult decât un simplu joc, este un stil de viaţă şi provoacă „dependenţă”. De ce se spune asta?! Ei bine, pentru că, odată prins jocul, vei putea face oricâte trucuri cu Kendama, dacă îţi laşi îndemânarea şi imaginaţia să „zburde”.
Jucăria Kendama a apărut undeva prin secolele XVII-XVIII, iar jocul care a inspirat Kendama este originar din Franţa Bilboquet, joc a cărui denumire înseamnă textual „cupă şi bilă”. Kendama este un joc de atenţie, este un joc de coordonare, este un joc de strategie. De obicei, jocul de Kendama este recomandat copiilor peste 4 ani.
Kendama este o jucărie de îndemânare de lemn tradiţională japoneză, care s-a bucurat la început de popularitate în rândul copiilor, dar a ajuns în scurt timp o jucărie pentru adulţi şi copii deopotrivă.

Beneficiile Kendama pentru copii şi adulţi atunci când este practicat cu regularitate:
– îmbunătăţeşte coordonarea ochi-mână;
– îmbunătăţeşte îndemânarea;
– ajută la un mai bun echilibru;
– îmbunătăţeşte reflexele;
– exersează abilităţile strategice.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută