Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 19/05/2017
Arhiva Zile si Nopti

NOAPTEA MUZEELOR

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii NOAPTEA MUZEELOR Share NOAPTEA MUZEELOR


De Noaptea Muzeelor – 20 mai, sucevenii vor putea vizita muzeele din Fălticeni, prin intermediul unui parteneriat încheiat între Muzeul de Artă „Ion Irimescu” Fălticeni şi Muzeul Bucovinei. Pe 20 mai, la ora 18:00 şi la ora 21:00, un autocar va pleca din municipiul Suceava (din faţa Muzeului de Istorie) spre Fălticeni, unde doritorii vor putea vizita Muzeul de Artă „Ion Irimescu”, Muzeul Apelor „Academician Mihai Băcescu” şi Galeria Oamenilor de Seamă. În cadrul acestui parteneriat, mai mulţi fălticeneni vor putea să viziteze Muzeul de Istorie şi Cetatea de Scaun. Plecările din Fălticeni vor avea loc la orele 17:30 şi 21:30, din faţa Muzeului de Artă „Ion Irimescu”.

Intrarea la toate obiectivele este gratuită, începând cu ora 18:00, până la ora 24:00, cu excepţia Muzeul Satului Bucovinean, care se va închide la ora 20:00.

" "

DIVERISMENT

La ora 18:00, la Muzeul de Istorie va avea loc un spectacol instrumental şi de poezie, susţinut de elevi ai Colegiului de Artă „Ciprian Porumbescu” Suceava. Tot la ora 18:00, la Muzeul Satului Bucovinean este programat un spectacol folcloric susţinut de Ansamblul Artistic Profesionist „Ciprian Porumbescu” Suceava, iar la Hanul Domnesc, de la aceeaşi oră, sucevenii se pot bucura de un recital susţinut de Cătălin Condurache şi Sandy Deac.

În programul Noaptea Muzeelor la Suceava, de la ora 19:30, la Muzeul de Ştiinţele Naturii, va avea loc un recital de nai susţinut de Asociaţia culturală „Friedrich Schwartz”, iar de la ora 21:30, la Cetatea de Scaun a Sucevei, este programat spectacolul pirotehnic „Ciuleandra”, susţinut de Ordinul Solomonarilor Suceava.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută