Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 18/05/2017
Arhiva Zile si Nopti

Balul Bucureștiului Interbelic

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Balul Bucureștiului Interbelic Share Balul Bucureștiului Interbelic


Balul Bucureștiului Interbelic, o seară de basm în stilul anilor ’20-’30 vineri, 26 mai, la Cercul Militar Național.

Pregătește-ți rochia în stilul anilor ’20-’30, mărgelele, papionul, costumul și pantofii de dans cu baretă pentru a VI-a ediție a celei mai cunoscute petreceri interbelice din oraș. Ai pretextul perfect pentru a evada dintr-un București aglomerat în lumea petrecerilor chic din Bucureștiul de altădată.

" "

Sună promițător. În cei 6 ani de când se întâmplă acest eveniment, n-am auzit pe nimeni care să regrete prezența. Dar să vedem ce ne așteaptă anul acesta:

Balul Bucureștiului Interbelic se va deschide, în mod festiv, cu muzica interpretată de Orchestra Reprezentativă a Armatei. Maeștri de ceremonie vor fi actorii Raluca Dumitrescu și Nae Alexandru). Momentul central al serii va fi concertul fermecătoarei actriţe şi cântăreţe de jazz Irina Sârbu, care va anima atmosfera prin cântece celebre din Interbelic și ritmuri moderne. Urmează apoi mult-așteptatul concurs de costume retro, unde cele mai spectaculoase ținute vor fi premiate cu tot felul de surprize.

Mai multe detalii AICI!

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută