Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 03/05/2017
Arhiva Zile si Nopti

The Color Run Dream Tour

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii The Color Run Dream Tour Share The Color Run Dream Tour


The Color Run revine la Cluj-Napoca pe 13 mai, aducând cu el probabil cel mai fericit maraton la care poate cineva participa. Evenimentul constă într-o cursă ce promovează sănătatea și bucuria și aduce un plus de originalitate formatului clasic. S-a lansat în ianuarie 2012 și a atras imediat atenția publicului-alergător sau nu-pentru ce indiferent dacă participi în competiție, The Color Run oferă un spectacol vizual fantastic, iar din 2014 această inițiativă a ajuns și în România, unde s-a bucurat instant de un adevărat succes. Participanții sunt așteptați la 5 km magici și sănătoși, muzică și voie bună, iar cei de pe tușă cu siguranță că se vor bucura și ei de noile culori ale Clujului!

“Pregăteste-te să visezi în culori! The Color Run Dream Tour 2017 îi aduce pe Color Runneri într-o lume în care totul este posibil și îi inspiră să-și transforme visurile în realitate pe parcursul celor 5 km magici. În premieră, participanții vor lua startul printr-un tunel invăluit în ceată, cu mai multă muzică decât nicioadată. Alergătorii vor simți că plutesc de fericire în Cloud Zone.
Te asteptăm în Mamaia să păsesti într-o lume în care totul este posibil, unicornii sunt reali, iar norii de spumă fac că totul să fie grozav. La final, medalia cu magicul Unicorn, Dream Wall-ul și norii de spumă te fac să visezi în culori!”

13 mai, ora 14.00
Piața Unirii
www.facebook.com/TheColorRunRO

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută