Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 03/05/2017
Arhiva Zile si Nopti

AllNighter @ Cinema Florin Piersic

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii AllNighter @ Cinema Florin Piersic Share AllNighter @ Cinema Florin Piersic


O nouă ediție AllNighter va avea loc la Cinema Florin Piersic. SturdCard organizează în data de 9 mai un eveniment dedicat iubitorilor de filme. Dacă vă alegeți un alt mod de vă petrece timpul liber, aveți ocazia să vedeți 3 din cele mai recente filme în aceeași noapte, la preț de 1.
1. Going In Style
Morgan Freeman, Michael Câine și Alan Arkin interpretează rolurile a trei prieteni de-o viată Willie, Joe și Al, care decid să riște viața linistită de pensionar pentru un plan ilegal, atunci când toate economiile lor sunt pierdute.
2. Unforgettable
Heigl este Tessa Connover, o femeie superbă și ambitioasă, recent divortată care incearcă să se împace cu ideea că fostul ei soț și-a refăcut viață alături de o altă femeie.
3. Circle
Cândva în viitor, Mae (Watson) se angajează la The Circle, un gigant tehnologic ce oferă o experientă completă clienților săi, îmbinând revoluționar facilităti social media, dar și platforme pentru cumpărături online și creând o identitate online completă și extrem de transparentă.

9 mai
Ora 20.00
www.facebook.com/AllNighter14

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută