Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 03/05/2017
Arhiva Zile si Nopti

Activitati pentru copii in timpul spectacolelor Teatrului National

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Activitati pentru copii in timpul spectacolelor Teatrului National Share Activitati pentru copii in timpul spectacolelor Teatrului National


Începând cu luna mai 2017, părinții care doresc să vizioneze spectacolele Teatrului Național Târgu-Mureș au posibilitatea să își lase copiii sub supravegherea unor persoane specializate, în incinta Teatrului pentru Copii și Tineret Ariel. 

Coordonatoarea programului este Adam Melinda, care este păpușar la Teatrul Ariel, cu studii pedagogice. 

Copiii pot fi aduși cu o jumătate de oră înainte de începerea spectacolului, activitatea durează cât spectacolul respectiv. Sunt așteptați copii cu vârsta cuprinsă între 3 și 12 ani, grup de maxim 12 de persoane (pe bază de înscriere). 

Activitățile sunt gratuite pentru copiii a căror părinți au bilet valabil pentru spectacolul din seara respectivă, la Compania Liviu Rebreanu și Compania Tompa Miklós, iar activitățile sunt organizate conform vârstei copiilor. 

Înscrierile se fac cel târziu cu o zi înainte de spectacol, la coordonatoarea proiectului, la număr de telefon: 0757 335 754.

Mai multe detalii pe site www.teatrunational.ro și la casieriile Teatrului Național Târgu-Mureș.

Primul spectacol al Companiei Liviu Rebreanu în timpul căruia este valabil acest serviciu este BULGAKOV 17 (după Maestrul și Margareta de Mihail Bulgakov) în regia lui László Bocsárdi, care va avea premiera în data de 4 mai 2017, de la ora 19:00 la Sala Mare (regim Studio), următoarea reprezentație fiind în data de 6 mai.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.