Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 01/05/2017
Arhiva Zile si Nopti

Goana după Acasă

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Goana după Acasă Share Goana după Acasă


La un moment dat, a sta în chirie nu mi s-a mai părut o chestiune pentru care să îmi bat capul. Aşa a fost să fie şi calitatea de a fi „proprietar” nu a mai fost un scop în sine şi nici măcar un plan de lungă durată. Mai mult, cu cât am stat de vorbă cu oameni din diferite ţări am constatat că foarte puţini dintre ei primesc moşteniri consitente iar şi o mai mică parte, nici nu se gândesc să se împrumute de la bănci pentru o locuinţă.

Am ajuns însă şi momentul în care nu mă mai mut într-o casă străină şi nici cu teamă că dacă vreau să îmi pun un tablou pe perete e posibil să supăr proprietarul morocănos. Cum e întregul proces? Foarte stresant! Pe lângă faptul că a merge la bancă pentru creditul Prima Casă e că şi cum ai merge să ţii pledoarie pentru starea de nevinovat, a găsi un apartament e o aventură continuă. Mă mir cum locuinţe vechi, insalubre în blocuri din 1929 sunt vândute cu peste 50 000 de euro. Şi mai tare mă surprinde că un tânăr care pleacă de la nimic, are puţine şanse de a avea ceva fără a trece prin furcile caudine. Pentru ce sunt însă recunoscătoare? Pentru parteneriat, părinţi şi surori. Cumva, ei fac imposibilul, posibil!

Cu prima sau a doua casă, nu rata următoarele articole care îţi prezintă cele mai frumoase evenimente ce se întâmplă în oraşul tău.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută