Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 28/04/2017
Arhiva Zile si Nopti

Premiere de neratat în perioada 28 aprilie – 4 mai 2017

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Premiere de neratat în perioada 28 aprilie – 4 mai 2017 Share Premiere de neratat în perioada 28 aprilie – 4 mai 2017


Am ales pentru voi cele mai interesante premiere din următoarea perioadă.

Complet străini (Comedie, Dramă – Italia 2017)

Câțiva prieteni se adună la o cină. Ei decid să rupă barierele intimității. În joacă, încep să-și dezvăluie pe loc conținutul fiecărui sms, mail sau telefon primit în timp ce stau la masă. Gluma se îngroașă pe măsură ce ies la iveală o mulțime de detalii personale, necunoscute și neașteptate de ceilalți.

Într-o lume în care telefonul a devenit păstrătorul tuturor secretelor noastre, ce se întâmplă când cele mai întunecate dintre ele sunt dezvăluite deodată? Prietenii ajung să descopere că de fapt nu se cunosc între ei cu adevărat. Regizorul Paolo Genovese reușește să echilibreze comedia și drama în acest film care te va face să te întrebi cât de bine îți cunoști prietenii.

Bărzoiul Richard (Animație, Aventură – Norvegia 2017)

Richard se naște într-o elegantă familie de berze, doar ca el nu e altceva decât un mic pui de vrabie cafeniu pe care familia îl va lăsa în urmă pentru a pleca în marea migrație de toamnă. Însă, în sufletul său, Richard e mai convins că e barză decât toate berzele la un loc. Așa că e hotărât să înfrunte oceanele, munții și pericolele civilizației moderne pentru a ajunge la familia lui și a-i arăta cine e cu adevărat, măcar pe dinăuntru.

În peripețiile lui își va face câțiva prieteni adevărați – o bufniță înțeleaptă și un papagal flamboiant cu sensibilitate de artist și gusturi fine, care alături de Richard își vor regăsi cheful de viață. Ești invitat să afli o poveste animată cu prieteni mici porniți în aventuri mult mai mari decât ei.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută