Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 28/04/2017
Arhiva Zile si Nopti

Parfumul comestibil pentru ea, pentru el și pentru deserturi!

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Parfumul comestibil pentru ea, pentru el și pentru deserturi! Share Parfumul comestibil pentru ea, pentru el și pentru deserturi!


Un bucătar din Alba Iulia a inventat un parfum comestibil, pe care îl folosește atât pentru mâncărurile dulci, cât și pentru corp.

Esența este unică în România și este testată de clienții unui restaurant din Sebeș.

Parfumul ”Vert de Toma”, creat de Cosmin Ioan Toma, conține lavandă, fenicul și mentă sălbatică și se păstrează în sticluțe de 10 ml.

Sub bagheta magică a bucătarului, mixul de condimente folosite cu precădere în bucătărie s-au transformat într-un parfum delicios. Are un gust răcoritor care se potrivește la curcan, pe pieptul de rață și la toate dulciurile și deserturile.

Dar la fel de bine, datorită aromei sale foarte plăcute, poate fi folosit și pe piele sau în loc de after-shave. În plus, inventatorul ne asigură că nu pătează hainele.

Parfumul va putea fi testat de publicul larg la Alba Carolina Food Fest, între 11 și 14 mai, și va fi scos la vânzare din 2018.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută