Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 28/04/2017
Arhiva Zile si Nopti

City CAUSES: Doi bătrâni din Poplaca și-au pierdut casa de Paști!

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii City CAUSES: Doi bătrâni din Poplaca și-au pierdut casa de Paști! Share City CAUSES: Doi bătrâni din Poplaca și-au pierdut casa de Paști!


Un incendiu puternic izbucnit în sâmbăta Paștilor, la prima oră a dimineții, a distrus aproape complet casa a doi pensionari din Poplaca. În vârstă de 62 și 73 de ani, soții Bădilă au rămas acum aproape pe drumuri și fac apel la sprijinul sibienilor.

Incendiul a fost semnalat în jurul orei 5:30 dimineața. ”Eram în casă, dormeam la etaj și m-am trezit din somn auzind niște pocnituri. Când m-am uitat pe geam ardea lemnul la niște anexe și ajunsese la doi, trei metri de mine. Am fugit repede jos, la părinții mei, și am strigat: Ieșiți repede că arde casa! Am apucat să salvez mașina, calul și doi câini. Cinci minute dacă mai stăteam puteam să ardem toți!”, a povestit pentru Turnul Sfatului Nicolae Bădilă, fiul celor doi pensionari.

Conform pompierilor, focul a pornit de la coșul de fum deteriorat. Pagubele au fost estimate la cel puțin 50.000 de euro, iar din casă a mai rămas doar parterul, puternic afectat de flăcări și apa rezultată în urma intervenției pompierilor.

Acum familia încearcă să își revină din șoc. Pentru a se pune din nou pe picioare ei fac apel la sprijinul sibienilor care doresc să-i ajute.

 

Cine vrea să-i ajute o poate face în felul următor:

Pentru ajutor, pe numele fiului Nicolae Bucur Bădilă, a fost deschis la Unicredit următorul cont:

RO58BACX0000000364699000.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută