Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 28/04/2017
Arhiva Zile si Nopti

Cargo în concert la Hard Rock Cafe

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Cargo în concert la Hard Rock Cafe Share Cargo în concert la Hard Rock Cafe


Înființată la Timișoara în 1985, Cargo a revoluționat rockul românesc printr-al său hard rock, încă de la primul album “Povestiri din gară”. Succesul l-au cunoscut cu albumul din 1995, „Destin” iar gloria absolută în 1998, de Sânziene când au lansat „Ziua Vrăjitoarelor”. La începuturile anilor 2000 se lansează „Bagă-ți mințile” în cap sub egida Media Pro Music iar în 2007 au lansat un album “Best Of” intitulat XXII ce conține 22 dintre piesele trupei.

Ei vor cânta joi, 4 mai, pe scena de la Hard Rock Cafe, de la ora 21:30. Ce putem spune noi este că acest concert este unul inedit și nu ar trebui ratat.

Cele mai recente single-uri ale trupei “Nu mă lăsa să-mi fie dor” și “A 5-a dimensiune” s-au bucurat în 2013 de un succes enorm la public. “A 5-a dimensiune” vorbește despre panica oamenilor cu privire la sfârșitul lumii, la trecerea dintr-o dimensiune în alt. În plus, în piesă este vorba și despre dorința de eliberare a omului modern din jungla vieții moderne, într-o altă lume, într-o altă dimensiune. În 2015, CARGO a aniversat 30 de ani printr-un concert grandios organizat de METALHEAD în cadrul festivalului Metalhead Meeting 2015 iar în ianuarie 2016 au lansat un Vinyl, primul vinyl live al trupei.

Biletele pot fi achiziționate de AICI!

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută