Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 28/04/2017
Arhiva Zile si Nopti

3 culori care se poartă în primăvara lui 2017!

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii 3 culori care se poartă în primăvara lui 2017! Share 3 culori care se poartă în primăvara lui 2017!


Primăvara renunțăm încet, încet la hainele groase în favoarea celor subțiri. Razele strălucitoare ale soarelui, albastrul senin al cerului și explozia de culori vii ale naturii, ne inspiră să purtăm culori cât mai deschise. Ce nuanțe să alegi ca să fii în tendințe?

  1. Niagara (albastru delicat): este culoarea vedetă a sezonului, ușor de purtat și de asortat, avantajează pe oricine și emană simplitate, confort și eleganță. Poartă o rochie, o eșarfă sau o bluză șic cu mâneci largi în această culoare și simte-te în largul tău. Completează ținuta cu un accesoriu minimalist.
  2. Greenery (nuanța ierbii): când o privești îți dă senzația de prospețime, te apropie de natură, îți ridică starea de spirit și te încarcă cu energie. E o culoare mai dificil de purtat: de preferat, se folosește pentru a marca accente în compoziția unui fundal multicolor. Poartă Greenery cu nuanțe de verde, galben, albastru sau alb.
  3. Island Paradise (bleu pal): e nuanţa minunată a apelor marine, care ne duce cu gândul la un paradis exotic pe o insulă feerică, unde pe fundalul nisipului alb imaculat, apa devine azurie şi incoloră. Se potrivește atât pe rochii de vară, cât şi pe paltoane de toamnă şi pulovere lejere. O poți combina cu alte culori ale sezonului: roz pal și Hazelnut.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută