Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 27/04/2017
Arhiva Zile si Nopti

Top 5 evenimente la care să mergi în București | 28 aprilie – 4 mai 2017

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Top 5 evenimente la care să mergi în București | 28 aprilie – 4 mai 2017 Share Top 5 evenimente la care să mergi în București | 28 aprilie – 4 mai 2017


Sigur, este acea săptămână cu 1 mai. Pentru că mini-vacanța de Paște a fost insuficientă. Și pentru că, de data aceasta, vremea chiar ne-a luat prin surprindere. Nimeni nu aștepta zăpadă la final de aprilie. Un prilej în plus pentru 1 mai la munte. La ski, se zice că încă e zăpadă. Se anunță și vreme bună, așa că e posibilă și o vizită la mare. Dar nici Bucureștiul nu e de abandonat. Am ales câteva evenimente de bifat în această săptămână.

1. Concert Natalie Imbruglia la Berăria H

Sâmbătă, 29 aprilie 2017, de la ora 22:30, Natalie Imbruglia susţine un concert la Berăria H din Bucureşti. Concertul face parte din turneul acustic internaţional al artistei de origine australiană şi care va include concerte în nu mai puţin de 16 ţări, printre care se numără Germania, Ungaria, Croaţia, Elveţia, Marea Britanie şi Olanda. Artista are deja o carieră muzicală de douăzeci de ani, perioadă în care a înregistrat 5 albume, care s-au vândut în zeci de milioane de exemplare în întreaga lume.

2. Zero Mai la Verde Stop Arena

Dacă rămâi în București și vrei să simți ceva din spiritul unui 1 mai departe de agitația orașului, la Verde Stop Arena se întâmplă un eveniment cu 3 zile la soare, bere craft și mâncare artizanală. Toată lumea știe că în zilele senine se vede marea de la București. Sau munții? De muzică se ocupă Electric Brother.

3. DoR Live: Revista prinde viață

Cei de la Decât o Revistă pregătesc un eveniment cu interpretări, muzică live, scurtmetraje, dans, teatru și alte surprize. O succesiune de povești ordonate și conectate ca să transmită o experiență. Poveștile din show stau sub semnul generațiilor – a ce le diferențiază, unește sau definește. Pe 4 mai, de la ora 19:00, la CinemaPro.

4. GREETINGS SUGAR LIVE ELECTRO SET AT CONTROL

Greetings Sugar, trupă de rock alternativ din București, va urca în premieră pe scena din Control și propune un concept nou de show, un blend electronic al pieselor Greetings Sugar remixate, cu elemente
clasice de live.

5. Am Fost La Munte Și Mi-a Plăcut

Nu e o propoziție spusă de noi sau de altcineva, deși în contextul 1 mai s-ar potrivi. Este o trupă de post-rock fondată în 2015, inițial ca un one-man project al lui Vlad Enescu, basistul trupei de progressive-metal, Axial Lead. Pe 04.05 Am Fost La Munte Și Mi-a Plăcut vă așteaptă în Expirat pentru a vă delecta cu noul single, care beneficiază și de un videoclip, la un set extins de post-belic rock.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută