Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 27/04/2017
Arhiva Zile si Nopti

Recenzie pe bune | White Lion Pub

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Recenzie pe bune | White Lion Pub Share Recenzie pe bune | White Lion Pub


Restaurante București

Zile și Nopți a realizat recenzia sub anonimat și a achitat integral nota de plată.

White Lion Pub – Așa și-așa

Așezat oarecum nefericit, între o spălătorie de mașini și un teren viran, dar exact vizavi de Plaza România, pub-ul White Lion este (cel puțin așa pare) o replică palidă a celebrului lanț Hard Rock Café. Cu interior larg, mult lemn și pereții acoperiți cu afișe și instrumente rock (am văzut Pink Floyd și Hendrix, ceea ce a crescut subit imaginea locului în ochii mei), restaurantul pare să fie unul foarte popular în zonă, probabil datorită prețurilor accesibile, dar, după cum aveam să constat ulterior, și datorită ofertei de mâncare. Masă mare, am luat scoici în sos de vin (bune, dar nimic special), dovlecei gratinați, pomana porcului, piept de pui fra diavola și Red Hot Burger.

Toate mâncabile, gătite decent, cu un plus pentru pui și burger, singurele feluri care nu aveau un aer oarecum sărăcăcios, neterminat. Din auzite, locul e cunoscut și apreciat în special pentru platouri și pentru burgeri, probabil că cel mai bine ar fi fost să ne concentrăm pe asta, dar una peste alta a fost OK. Puiul a avut alături o combinație reușită de morcovi, măsline, ardei gras, vinete și ardei iute, în timp ce burgerul a fost, probabil, cel mai reușit (din punctul nostru de vedere) fel de pe masă. Ofertă decentă de bere (Efes Pilsner la preț prietenesc), plus ceva deserturi atrăgătoare, dar pentru care nu am mai avut loc (am văzut pe o masă vecină două Marchiza, brioșă cu ciocolată fierbinte și înghețată). Next time!

White Lion se găsește pe strada Lujerului la numărul 40, pe breteaua care leagă intersecția de la Lujerului cu bulevardul Timișoara.
Pare o soluție foarte decentă pentru ieșiri dese cu prietenii din cartier, dar fără pretenții de lux. Servicii bune și prețuri asemenea.

Cătălin Toader

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută