Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 27/04/2017
Arhiva Zile si Nopti

Free în București | 28 aprilie – 4 mai 2017

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Free în București | 28 aprilie – 4 mai 2017 Share Free în București | 28 aprilie – 4 mai 2017


Așteptăm cu nerăbdare 1 mai. Cumpărături, agitație, mici, grătar și distracție cu prietenii, însă există și multe alte activități pe care le putem face zilele acestea. Cel mai important lucru pe care nu trebuie să îl omitem: GRATIS!

1. YAKASHA FESTIVAL

Începe vineri și durează până pe 2 mai. În parcul Izvor. Cu muzică balcanică, pe toate gusturile. Sunt câteva concerte pe care vi le recomandăm cu inima deschisă. Sunt și câteva de care vă spunem să vă feriți. Dar ne oprim la primele, restul le descoperiți voi: Szempol Offchestra, Boban Marcovic, Kal, Taraf de Haidouks, Balkan Taksim, Fanfara Ciocârlia.

2. DEZBATERE

Pe 4 mai, de la ora 14:00, la Amfiteatrul Pârvan aflat la etajul 3 al Facultății de Istorie se desfășoară conferința intitulată „Revoluția culturală a cinematografiei românești în perioada comunistă”. Invitat va fi Cristian Tudor Popescu iar conferința are ca scop să ne ajute să înțelegem gândirea din spatele filmelor din acea perioadă.

3. FORMARE CINED

Dacă lucrați cu copii, în special cei din învățământul primar, CineEd
a pregătit un curs de formare, în zilele de 4 și 5 mai. În cadrul celor
două zile de formare participanții vor afla cum pot să utilizeze independent platforma CinEd, ce materiale pot să acceseze gratuit și cum pot realiza la clasă activitățile pedagogice concepute sub coordonarea Cinematecii Franceze.

4. TÂRG

ReMIX your WINE – 5th edition se întâmplă pe 29 aprilie la Dianei 4. Este un eveniment de degustare deschis publicului larg, iar pe lista invitaților se găsesc unele dintre cramele și distribuitorii casei, ce vor fi fericiți să împărtășească secretele închise în sticle.

5. ESENȚIAL

Impro Battle – Trupa iELE vs Urban Impro: De fiecare dată când se întâlnesc pe scenă, iese cu scântei. Cele două echipe au jucat și în finala campionatului de long form Cagematch. Așadar, vino miercuri, pe 3 mai, de la ora 20:30, în B52 The Club să le vezi pe fetele de la Trupa íELE împotriva celor din Urban Impro. IMPRO BATTLE este un format de TEATRU SPORT, adică o competiție între 2 echipe de improvizatori. Ele se vor provoca pe parcursul mai multor runde la jocuri de improvizație diverse și vor fi jurizați de 3 experți.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută