Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 27/04/2017
Arhiva Zile si Nopti

Concert Smiley pentru 10 ani de carieră solo

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Concert Smiley pentru 10 ani de carieră solo Share Concert Smiley pentru 10 ani de carieră solo


Concerte București

 

Smiley va sărbători live 10 ani de carieră solo printr-un concert-eveniment, pe 1 iunie, la Arenele Romane, organizat de HaHaHa Production și BestMusic Live Concerts. Artistul, care este deja la al treilea concert consecutiv de 1 iunie, la Arenele Romane, promite pentru anul acesta o supradoză de emoție, întoarceri în istoria sa artistică pe note din prezent, confesiuni muzicale, invitați speciali și multe alte surprize pentru public.

Doar 4200 de bilete vor fi puse în vânzare pentru acest concert pentru ca publicul să aibă loc să danseze şi să se bucure în voie. În 2015 şi 2016, concertele din 1 iunie susţinute de Smiley au fost sold-out în doar câteva săptămâni.

“Nimic nu se compara cu felul in care ma simt in timpul concertului de 1 iunie. Si acum daca inchid ochii, ma simt acolo, pe scena aia, fericit, dupa fiecare piesa cantata. Privesc spre public, il aud, il simt, imi bate in inima si e totul ca un vis. Multumesc pentru 10 ani in care traiesc in acest vis frumos alaturi de voi si va astept sa ne cantam sufletele pe 1 iunie, la Arene.”, spune Smiley.  

Biletele pot fi achiziționate de AICI!⬅

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută