Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 26/04/2017
Arhiva Zile si Nopti

Transilvania Rally 2017

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Transilvania Rally 2017 Share Transilvania Rally 2017


Pasionaților de motorsport li se pregătește un eveniment de neratat care promite un spectacol impresionant și plin de adrenalină! Cluj-Napoca va fi gazda uneia dintre cele mai importante competiții de motorsport în pierioada 4-6 mai 2017, unde se va da startul primei etape a raliului european Tour European Rally (TER). Astfel, binecunoscutul Transilvania Rally va deschide oficial Campionatul European de Raliuri (TER) într-un eveniment care promite să aducă în Cluj cele mai emblematice personalități din motorsportul european.

„După doi ani de pregătiri, Tour European Rally a avut „anul zero” în 2016, iar acest sezon este considerat de promotori ca fiind „anul întâi”, în care competiția sportivă va fi strâns legată de promovarea turismului local și a tradițiilor regionale specifice. Deja și-au anunțat participarea două dintre echipele de top din motorsportul internațional, Toyota și Hyundai, care ani de-a rândul și-au adjucat întâietatea în competițiile rally. De asemenea, campionii Italiei și multipluli campioni europeni Giandomenico Basso și Luca Rosetti vor participa în competiție. Lor li se adaugă campionul Franței Sylvian Michel și cel al Cehiei, Jaroslav Orsak. Din partea gazdelor, Simone Tempestini, dublu campion național al României și campion mondial la juniori este pilotul în care sunt puse cele mai mari speranțe pentru campionatul TER.”

4 – 5 mai

Tarnița, Beliș 1, Râșca, Florești

www.facebook.com/Transilvaniarally

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută