Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 25/04/2017
Arhiva Zile si Nopti

Interviu Gojko Pijetlovic, campion olimpic și căpitan al echipei de Polo Oradea!

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Interviu Gojko Pijetlovic, campion olimpic și căpitan al echipei de Polo Oradea! Share Interviu Gojko Pijetlovic, campion olimpic și căpitan al echipei de Polo Oradea!


1. Ce cunoștințe aveai despre Oradea și despre polo-ul românesc înainte să vii aici?
Nu știam prea multe despre Oradea înainte să vin aici. Am fost de două ori în Oradea, și am observat că e un oraș frumos, curat, cu oameni liniștiţi. Nici despre polo-ul românesc nu știam prea multe, cunoșteam câţiva jucători și am jucat de câteva ori împotriva echipelor românești. În străinătate când vorbești despre polo românesc te referi la Oradea, deoarece este cea mai bună echipa din ţară. 


2. Chiar în primul tău sezon la CSM, echipa s-a califcat în grupele Champions League. Cum ai trăit această experiență?
Califcarea la Champions League a fost un mare succes mai ales că echipa a avut câţiva jucători noi care au venit în acel sezon. Atmosfera a fost super, băieţii m-au primit foarte bine și m-am integrat în echipă rapid fără nici o problemă.

3. Cum te-au primit colegii orădeni după cucerirea titlului Olimpic?
Știam cum o să fe după Olimpiadă, de aceea am și adus medalia cu mine. Toţi colegii au fost fericiţi pentru mine și au facut poze cu medalia. Înainte de mine nici un jucător care a câștigat Olimpiada nu a jucat la Oradea. Faptul că eu am câștigat Olimpiada a fost un motiv de mândrie și pentru club.

4. Acest sezon a adus o finală de Cupă Europeană la Oradea. Ce înseamnă pentru tine să joci o finală?
Din câte știu, pentru CSM era un mare succes să joace chiar și în semifinală, pentru că nu avusese această ocazie în trecut. Și pentru club și pentru oraș e o nouă experienţă să jucăm în finală. Pentru mine personal, aceasta a fost cea de a treia finală. În trecut am câștigat
doar o dată și regret că nu am reușit victoria și de această
dată la Oradea.

5. În campionatul național sunteți foarte aproape de o nouă finală. Cum va fi duelul din acest final de campionat?
Mergem pas cu pas, a rămas încă un meci până la finală. Oradea a jucat finala în fecare an și acum avem cu toţii multă experienţă. Dacă arbitrul va fi corect și va fluiera când și cum trebuie, soarta fnalei va depinde
numai de noi.

6. Ce părere ai despre publicul Orădean? Cum influențează fanii desfășurarea unei partide?
Atmosfera e mereu foarte bună la bazin și noi simţim în apă susţinerea publicului. Vreau să mulţumesc tuturor că au venit în număr foarte mare la meciuri să ne susţină. Observ că lumea la Oradea iubește polo-ul ceea ce mă face fericit și mulţumit.

7. Care a fost cel mai important meci din cariera ta?
Am avut prea multe meciuri importante în viaţa. Cine cunoaște cariera mea, știe despre ce vorbesc. Totuși, dacă ar f să menţionez doar unul, poate cel mai important meci care a schimbat povestea generaţiei mele, a fost a fost fnala mondială în 2009 la Roma pe când eram jucător în Serbia.

8. Ce îți place cel mai mult la Oradea?
Este un oraș pe gustul meu. Îmi place Oradea că e un oraș curat, îmi place că sunt multe parcuri și programe pentru copii. Apreciez că sunt multe cafenele unde pot savura o cafea gustoasă.

9. Cu ce îți ocupi timpul liber?
Cea mai mare parte a timpului liber îl petrec cu cei doi copii ai mei și cu soţia. Din când în când îmi place și să stau pe terasa unei cafenele cu prietenii mei.

10. Câteva cuvinte despre viitor?
Am multe planuri de viitor, am intrat într-un nou ciclu olimpic unde îmi doresc să repet scorul din trecut, iar în legătură cu clubul CSM îmi doresc să rămân în continuare și să facem anul viitor un pas înainte.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută