Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 25/04/2017
Arhiva Zile si Nopti

Gianna Nannini live în concert la Sala Palatului

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Gianna Nannini live în concert la Sala Palatului Share Gianna Nannini live în concert la Sala Palatului


Concerte București

Doar trei zile ne mai despart de concertul pe care legendara Gianna Nanniini îl va susține la Sala Palatului din București. Pe 27 aprilie, de la ora 20:00, una dintre cele mai bune voci rock pe care le-a dat Italia cântă pentru fani hiturile care au făcut-o celebră, alături de Red Rocks Strings.

Aflată în plin turneu de promovare a celui mai recent album al său, “Hitstory”, Gianna Nannini, care va cânta în această seară la Cirque Royal, la Bruxelles, va ateriza la Bucureşti, împreună cu trupa care o acompaniază, pe data de 27 Aprilie, chiar în ziua concertului de la Sala Palatului.

Thomas Lang, de la trupa Red Rock Strings, care o acompaniază pe Gianna în concertele din actualul turneu, este unul dintre cei mai apreciaţi toboşari din lume, austriacul colaborând în trecut cu mari artişti precum Peter Gabriel, Robbie Williams sau Sugababes. Alături de acesta, din Red Rock Strings mai fac parte încă treisprezece instrumentiști de valoare.

Biletele pot fi achiziționate de AICI!

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută