Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 20/04/2017
Arhiva Zile si Nopti

Top 5 evenimente la care să mergi în București | 21 – 27 aprilie 2017

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Top 5 evenimente la care să mergi în București | 21 – 27 aprilie 2017 Share Top 5 evenimente la care să mergi în București | 21 – 27 aprilie 2017


Un festival de film politic, un teatru din țară care vine la București să-și prezinte o parte din repertoriu, două festivaluri de muzică diferite și totuși convergente și un concert Șuie Paparude. Asta am ales noi în top 5 dintr-o multitudine de evenimente care au loc săptămâna acesta. Restul, nu mai puțin importante, le găsiți în revistă sau pe www.zilesinopti.ro

1. Într-un an plin de evenimente politice relevante și cu consecințe importante pentru viitor, Cinepolitica, unicul festival de gen din România, revine cu a șasea ediție, între 20 și 23 aprilie, la Cinema Elvira și Institutul Balassi din București. Proteste, execuții, trafic de organe, extrema dreaptă sau Primăvara Arabă sunt doar câteva dintre temele abordate în competiția Cinepolitica. Detalii despre filme și program pe cinepolitica.ro.

2. Teatrul Clasic „Ioan Slavici” din Arad vine la București. În perioada 21-23 aprilie 2017, patru dintre cele mai noi spectacole TCIS vor aduce în capitală o părticică din atmosfera teatrului arădean. Pe scenele teatrelor „Odeon” și „Nottara” publicul bucureștean va avea parte de o întâlnire creatoare, menită să reflecte una dintre numeroasele fațete ale fenomenului teatral românesc. Spectacole: „Ecarisajul pentru toți” (Vineri, 21 aprilie, Teatrul Nottara), „Bull” (Sâmbătă, 22 aprilie 2017 – orele 18,00 și 20,30, teatrul Odeon), „orașul Nostru” (Duminică, 23 aprilie 2017 – ora 18,00, Teatrul Odeon), „Vârful Aisbergului” (Duminică, 23 aprilie 2017 – ora 20,30, teatrul Odeon).

3. Rokolectiv Festival 2017 a început pe 20 aprilie și se desfășoară până pe 23 la Control și Apollo 111 și vom avea parte de concerte live, DJ set-uri și proiecții. Printre numele artiștilor se numără Amnesia Scanner (Finlanda), Silent Servant (SUA), Inga Mauer (Rusia) sau Maoupa Mazzocchetti (Franța).

4. Festivalul Răcnetul Carpaților își propune să demonstreze că dragostea de țară este motorul succesului în toate domeniile, inclusiv în muzica underground. Pentru asta, organizatorii au pregătit o petrecere cu un line up legendar. Pe 22 aprilie, începând cu ora 19:00, la Sala Polivalentă din București. Invitați: Paraziții, raku (lansare album), ALAN & KEPA, Cedry2k, Frații Grime, Argatu’, Macanache și Dj Dox.

5. Șuie Paparude, live @Control. Seria BT Live 2017 se încheie cu Șuie Paparude, trupa care a și deschis cu mare succes proiectul . Șuie Paparude și-au delectat fanbase-ul atât de numeros și variat fără a face compromisuri, printr-un stil fresh și divers, ce oscilează de la break beat la new wave, electroclash și dubstep – pe parcursul a celor nouă albume, numeroase videoclipuri și a miilor de concerte pe care le au la activ în cei 23 de ani de activitate.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută