Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 20/04/2017
Arhiva Zile si Nopti

Recenzie pe bune | The Bazaar

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Recenzie pe bune | The Bazaar Share Recenzie pe bune | The Bazaar


Restaurante București

Zile și Nopți a realizat recenzia sub anonimat și a achitat integral nota de plată.

The Bazaar – Exact ce și cum trebuie

Centrul Vechi a fost și în zilele de după Paște cel mai căutat loc de către turiști. Duminică seară, când am ieșit noi la vânătoare de recenzii, aproape că nu auzeai om vorbind românește pe acolo. Nu erau deschise toate cluburile și restaurantele din zonă, dar asta ne-a convenit, fiidcă ne-a eficientizat mișcarea – am ales The Bazaar, unul dintre cele mai aglomerate localuri la acea oră. Am găsit cu greu o masa normală (unii clienți mâncau la mesele înalte din preajma barului) și, într-o ambianță fusion, ca și bucătăria, am scormonit prin meniu după ceva bun. Localul are aerul unui pub, cu penumbră și tot felul de obiecte decorative, dar spațiul e generos și primitor. În jurul nostru, două mese de spanioli, una de nemți și una de unde se auzea o limbă foarte încâlcită, probabil olandeză.

Meniu cu de toate. Am ales berea casei (blondă) la halbă, apoi supă verde cremoasă (excelentă combinație de broccoli, mazăre, coriandru, țelină, sirop de cocos și un fir de mentă care face toți banii – yummy!), bruschete mixte (cu crevete, somon, mozzarella, ton, măsline și pesto – yummy again!) și coaste de porc cu sos barbeque iute, cartofi wedges și o mică porție de salată Coleslaw. Coastele, piesa de rezistență a serii – o porție generoasă ce poate sătura și un rugbist înfometat (eh, probabil că exagerez aici). Carne fragedă, care se desprinde singură de pe oase, cartofi echilibrați (crocanți la exterior, cremoși în mijloc), plus salata care contrabalansa perfect iuțimea sosului. Una dintre cele mai bune mese din ultimele săptămâni.

The Bazaar se află în Centrul Vechi, pe strada Covaci nr. 10 și este deschis de dimineață până târziu în noapte.

Indiscutabil,una dintre cele mai bune variante de prânz-cină pe care le-am găsit în zonă, cu prețuri și servicii bune.

Cătălin Toader

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută