Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 20/04/2017
Arhiva Zile si Nopti

NOU ÎN ORAȘ | 21 aprilie 2017

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii NOU ÎN ORAȘ | 21 aprilie 2017 Share NOU ÎN ORAȘ | 21 aprilie 2017


Vrei să știi ce este nou în oraș? Noi ne oferim să te ajutăm și îți prezentăm cele mai noi locuri din București.

1. Showroom – eMag

eMAG a deschis la finalul lunii martie al doilea showroom din București, în Galeriile Titan, pe strada Liviu Rebreanu, nr. 6A.

Asemănător celui din Crângași, cu o suprafață ceva mai mică, showroomul oferă posibilitatea cumpărătorului de a vedea și testa o mulțime de produse, înainte de a le comanda de pe sit. Important de știut că aici au un stoc permanent și puncte de ridicare marfă și retur & garanție. 

2. Hub – Talent Garden București

Situat la parterul celei mai atractive clădiri din centrul Bucureștiului – Palatul Universul, pe o suprafață de aproximativ 700 de mp, cel mai nou hub special dedicat profesioniștilor din industriile creative are 65 de locuri, plus o sală pentru întâlniri și o zonă dedicată evenimentelor.

Oferta acestui hub este structurată pe patru tipuri de abonamente: Office, Full, Flex și Day Membership. Toate aceste abonamente au incluse servicii de secretariat, recepție și printare.

3. Restaurant italienesc – Sardin

Sardin este un restaurant cu aer mediteranean și bucătărie responsabilă, deschis de curând în București, undeva între Unirii și Timpuri noi, pe Mircea Vodă. Așa cum îi stă bine unui restaurant în 2017, proprietarii și-au propus să folosească numai ingrediente de origine controlată, produse tradiționale autentice, pește și fructe de mare sălbatice, de captură. Chef bucătarul are o experiență de peste 15 ani în restaurantele din Italia și a colaborat cu bucătari premiați cu stele Micheline, precum Vittorio Fusari si Philippe Leveille. Check it!

4. Bucătărie urbană – Burger și Scoici

 Primăvara a venit cu noi atracții în Crntrul Vechi. Una dintre ele este Burger și Scoici, un concept diferit pe piața din România, care are la bază un grătar special care funcționează cu lemne și cărbuni. Acesta este “centrul de interes” al restaurantului, iar clienții pot urmări live cum li se pregătește comanda.

Burgerii sunt gătiți după cele mai apreciate rețete de burgeri din întreaga lume, iar scoicile după rețetele delicioase ale lui Chef Scărlătescu.

5. StudentObike – bike-sharing gratuit

240 de biciclete au fost puse gratuit la dispoziția studentiilor din București, în două centre universitare: Politehnica-Regie și Complex Agronomie – Herăstrău. Studenții pot folosi bicicletele, atât în campusul universitar, cât și în afara acestuia, de luni pana duminică, pe baza legitimatiei valabile de student și a unui act de identitate. studentObike își propune să determine cât mai multi studenți să aleagă bicicleta ca mijloc de transport zilnic.

 

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută