Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 20/04/2017
Arhiva Zile si Nopti

Editorial | Orașul plin

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Editorial | Orașul plin Share Editorial | Orașul plin


În ultimii ani, cel puțin din punct de vedere cultural și al ofertei de timp liber, Bucureștiul a ajuns să concureze fără pic de rușine cu marile orașe europene. Am evitat intenționat comparația cu capitalele, fiindcă în Occident (și nu numai) există multe orașe ne-capitale cu o viață culturală extrem de intensă. Aproape inimaginabil în urmă cu ceva vreme, acum aproape că nu există zi/seară în care să nu fii pus în situația de a alege între 2-3 concerte, lansări, piese de teatru etc.

Zile și Nopți nu numai că ține pasul cu acest galop către distracție al bucureșteanului,  dar îl anticipează și-l decorează în stil propriu, centralizând cele mai interesante locuri, evenimente și întâmplări care ar putea să-ți umple timpul liber în cel mai plăcut mod posibil. În acest demers, rolul de ghid este atribuit din ce în ce mai puțin printului, variantele fiind cele aflate la îndemâna oricui – site-ul și, mai nou, aplicația Zile și Nopți. Doldora de tot ce trebuie să știi atunci când vrei să ieși în oraș – de la recenzii de baruri și restaurant până la cele mai tari petreceri, de la ce mai e nou în lumea artelor vizuale până la concerte, și de la lansări de carte până la târguri de vechituri și piese de teatru, plus editorialele invitaților speciali, toate sunt acum la câțiva milimetri de degetele voastre. Codul e simplu: search, click, install, read, share, enjoy!

Cătălin Toader

Redactor Zile și Nopți

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută