Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 17/04/2017
Arhiva Zile si Nopti

Recenzie pe bune | Buena Vista

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Recenzie pe bune | Buena Vista Share Recenzie pe bune | Buena Vista


Zile și Nopți a realizat recenzia sub anonimat și a achitat integral nota de plată.

Prânz pe fugă, atent pregătit

Că nu avem timp să avem chiar 3 mese pe zi nu mai e demult o supriză pentru nimeni. Orele trec şi nici pauză de prânz nu o mai luăm în calcul deşi stomacul dă semne clare că ar cam trebui să ne oprim din treaba.

Dar şi când reuşim performanţă de a ne opri! Ajungem într-un loc care ne place (sau care este aproape de birou!) şi mâncăm ceva ce chiar dacă cerem repede este atent pregătit. Astfel, zilele trecute am fost la Buena Vista. Niciodată nu mi-a plăcut zona în care se află: şantiere peste tot, un magazin de vechituri lângă şi o trecere de pietoni nesemnalizată. Întodeauna ne-a plăcut însă locul: e ca o casă primitoare cu 3 etaje şi cu o terasă ce, paradoxal, te ascunde de zgomotul străzii.

Astăzi nu am vrut oferte de prânz ci un răsfăţ culinar care să umple timpul liber pe îl avem la dispoziție. Am comandat pentru început o supă crema braziliană la care am zăbovit îndelung şi am savurat fiecare îmbucătură. Deşi toate mâncărurile se prepară pe loc, în bucătărie, nu am aşteptat mult. Cam 25 de minute pentru primul fel şi încă 20 pentru felul doi care a fost pe măsura răsfăţului pe care ni l-am dorit: muşchi de vită la tigaie. Orice mănânci aici şi e gătit la tigaie este savuros. Poate un moment impresionant e când vine la masă acest vas şi vezi mâncarea cum încă se rumeneşte. Ne-a plăcut ce am mâncat: carnea bine făcută, legumele s-au topit în gură şi sosul a întregit totul.

E adevărat că nu am putea mânca în fiecare zi aici pentru că un prânz ne-a costat 60 de lei cu tot cu băutură. E destul de costisitor să mănânci 5 zile la rând însă ori de câte ori vrem să preţuim timpul liber şi să ne răsfăţăm, putem merge la Buena Vista. E pe Strada Petru Movilă, Nr. 43. E mai dificil cu locul de parcare şi dacă vrei să mergi la cină, îţi recomandăm să faci rezervare din timp.

Poftă bună!

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută