Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 17/04/2017
Arhiva Zile si Nopti

Locuri numai bune de citit primăvara în Sibiu!

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Locuri numai bune de citit primăvara în Sibiu! Share Locuri numai bune de citit primăvara în Sibiu!


Uneori nu vrei decât să scapi de tot și toate… într-o carte! Abandonează patul de acasă și alege să te pierzi în lectură în inima orașului. Îți recomandăm cele mai bune locuri unde să stai și să te cufunzi în micul tău univers de hârtie. Tu unde alegi să citești o carte?

  1. În librării: în Sibiu sunt trei librării care au zone special amenajate pentru citit: Humanitas, Erasmus și Habitus, toate situate în zona centrală a orașului. În timpul lecturii poți să servești un ceai cald sau o cafea și să asculți ceva muzică ambientală în surdină. Poți alege de pe raft o carte la întâmplare sau poți cere sfatul librarilor.
  1. În parcuri: Parcul Cetății este poate cea mai bună alegere pentru că distanța dintre bănci și aleea principală este suficient de mare încât să nu fii deranjat de zumzetul continuu al trecătorilor. Dacă preferi Parcul Sub Arini, ia cu tine și o păturică pe care să te întinzi la soare. Merită testat și parcul proaspăt renovat al Ștrandului.
  2. La terase: dacă vrei să citești o carte într-un spațiu bine aerisit, dar printre oameni, chiar ai de unde alege. Piața Mare, Piața Mică, bulevardul Bălcescu și Orașul de Jos sunt ticsite în timpul sezonului cald cu terase care mai de care. Dacă preferi locurile mai puțin gălăgioase și cu puțină umbră, încearcă la Teatro sau Max.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută