Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 17/04/2017
Arhiva Zile si Nopti

Ia Bilet

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Ia Bilet Share Ia Bilet


1 STAND UP COMEDY

Duminică o să aveți ocazia să îi vedeți pe Anisia și Serghei cu un super show de comedie la Gramps Hamak! Deci vino să vezi 2 moldovenii făcând ce știu ei mai bine, adică se îmbată și fac glume despre moldoveni. Vor veni la Gramps Hamak, ora 20:00. Preț bilet: 20 de lei.

2 VAMA ÎN CONCERT

Vama a fost fondată de Tudor Chirilă și Eugen Caminschi în 2006, celor doi alăturându-se Dan Opriș, Lucian Cioargă și Gelu Ionescu. Stilul abordat de cei de la Vama este pop-rock, în maniera similară în care au fost obișnuiți fanii Vama Veche.Vin în Iași pe 28 Aprilie, ]n Fratelli, ora 22:00. Preț bilet: 40 (femei) și 60 lei (bărbați).

3 CARGO ÎN CONCERT

Cavalerii Rockului Românesc vor lansa un material discografic de excepţie, CARGO VINYL, care va fi destinat colecţionarilor şi fanilor exclusivişti. Pentru o calitate mai bună a sunetului, materialul va fi presat pe 2 viniluri şi vor fi fabricate într-un tiraj limitat de doar 250 de exemplare. Cargo vine în Iași pe 28 Aprilie în Underground The Pub, ora 20:30. Preț bilet: 50 de lei.

4 TEATRU

Teatru FiX te așteaptă la „Două piese cu o femeie”- un onewoman show cu Andreea Darie. Adaptare după „La noroc” și „Melodia preferată”, de Franz Xaver Kroetz. Traducerea: Victor Scoradet. Se întâmplă pe 20 Aprilie la ora 20:00. Ia bilet la 15 lei!

5 CONCERT FĂRĂ ZAHĂR

Fără Zahăr vine La Bază! Calul lui Toma Alimoș, Pufi, împreună cu 2r2rik și vaca bunicii vă așteaptă bucuroși la primul concert Fără Zahăr din Iași pe anul acesta. Cu trupă, ca să râdem mai tare. Ora e 21:00 iar biletul este 25 de lei.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută