Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 17/04/2017
Arhiva Zile si Nopti

City Life | Ce facem în oraș?

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii City Life | Ce facem în oraș? Share City Life | Ce facem în oraș?


Atunci când ai un pic de timp liber, cum se întâmplă cu weekend-ul prelungit de Paşte, tot ce vrei să faci e să dormi şi poate apoi, să mai dormi puţin. În schimb, activ cum eşti nu poţi face asta 3 zile că în poveşti. Aşadar, ia cu tine toată energia acumulată în patul mare şi confortabil şi mergi în oraş! Te aşteaptă evenimente frumoase, concerte pe care ţi le-ai dorit în oraşul tău şi mulţi prieteni pe care nu i-ai mai văzut demult.

IA’ȘI JAZZ – Lansare de carte / Concert Gârlea Cvintet

Dublu eveniment la Ateneul din Iași

Mihaela Gârlea îți propune o lansare de carte mult așteptată: „Vocalitatea în jazzul clasic”. 
Autoarea este solistă și profesoară iar cartea reprezintă viziunea ei cu privire la trăsăturile de limbaj specifice muzicii de jazz din perioada anilor 1900-1940, din perspectiva vocalității. Sub alura unui periplu în atmosfera acelor ani, cartea însumează idei, provocări, concluzii, dar și invitația spre continuarea cercetării către muzicienii preocupați de muzica vocală de jazz.

ESENȚIAL

Teatru FiX și Cafeneaua Fix vor găzdui două evenimente speciale pe 28 și 29 aprilie: Concertul Petrei Acker din seria Music for Your Soul în formula solo-acustic (Vineri, 28 aprilie, ora 21:00) și atelierul ÎnCERc al Petrei împreună cu Anamaria Guguian, consilier de dezvoltare personală și artist independent (Sâmbătă, 29 aprilie, între 13:00 și 17:00)

Mișcare

Asociația Moldavia îți aduce un eveniment în cadrul căruia își propune să încurajeze stilul sănătos de viață și să promoveze câteva puncte-cheie ale orașului. Dacă ești pasionat de ciclism sau doar vrei să trăiești sănătos acest eveniment este ceea ce-ți trebuie – Iașul pe bicicletă, 23 Aprilie

Blog

Tehnici de redactare, content marketing, content viral și strategii de conținut pentru locuitorii blogosferei. Workshopul are durata de 3 ore – How to Blog the Story in Iași. Află de la specialiști cum să ai un blog. Se întâmplă pe 22 Aprilie la The Nest.

Spectacol

Peter Pan, băiatul care nu vrea să crească mare, și-a pierdut umbra. Wendy îl pândește și chiar îl așteaptă pe Peter Pan, deoarece are un secret: ea este cea care a gasit umbra lui Peter Pan și, pentru a-l ajuta, ea îi va coase umbra. Pe 21 Aprilie la Ateneul din Iași.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută