Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 17/04/2017
Arhiva Zile si Nopti

City Events | Recomandări

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii City Events | Recomandări Share City Events | Recomandări


1 Rock On

19 Aprilie, Casa de cultură a studenților

Rock Culture Contest – „Rock-ul a fost ca un motor cu propulsie spre infinit și înapoi. M-a călăuzit în aventura urbană, până la modelarea unei personalități, la definirea unui caracter, la așezarea eu-lui în matca existențială. Sunt ceea ce sunt datorită muzicii, sunt o consecință spirituală și socială a ei.” Veți avea șansa de a vă transforma trupul într-un templu cu ajutorul fetelor de la Henna Story și de a participa la o tombola.

2 Film

20 Aprilie, Ateneul din Iași

Cel mai vizionat film românesc din toate timpurile, comedia „Nea Mărin miliardar”, în regia lui Sergiu Nicolaescu, va fi proiectat joi. Filmul realizat în anul 1979 îl are în rol principal pe Amza Pellea ce îl interpretează pe țăranul oltean Nea Mărin Juvete din Băilești, personaj hazliu care era cunoscut anterior dintr-o serie de schițe din emisiunile de televiziune. Nea Mărin ajunge să fie confundat cu un miliardar american, Marlon Juvett, datorită asemănării sale izbitoare cu acesta. Miliardarul sosise în România cu o servietă cu un milion de dolari pentru a-și răscumpăra fata ce fusese răpită de niște gangsteri. Servieta plină cu dolari seamănă cu servieta lui Nea Mărin în care se afla brânză și praz. Ca urmare a confuziei între cele două personaje, dar și între cele două serviete, au loc tot felul de situații hilare. 

3 Mamele petrec

22 Aprilie, Retro Cafe

Thomas Lewis în „A general Theory of Love” spune că” stabilitatea psihică înseamnă să găsești oameni care te reglează și să stai aproape de ei”, pentru că nu ne putem regla decât în raport cu altcineva. Prin urmare, mergi la Retro Cafe să îți reglezi emoțiile împreună cu alte mame faine. Adu cu tine poveștile de groază, pentru că nouă nu ne este frică de ele. Pleacă apoi cu sufletul ușor, cu energie nouă, cu chef de joacă și cu drag de viață. Ne vom juca (iar), vom povesti mai mult și vom redescoperi plăcerea de a fi mame.

4 Stand-Up Comedy

23 Aprilie, Gramps Hamak

O mai țineți minte pe ieșeanca noastră Anisia Gafton, câștigătoarea premiului de originalitate de la Românii au talent? Dacă vă întrebați ce mai face aflați că se plimbă in continuare prin țară alături de colegul ei, Serghei, cu care a început acum vreo 3 ani. Iar duminică o să aveți ocazia să îi vedeți cu un super show de comedie la Gramps Hamak! Deci vino să vezi 2 moldovenii făcând ce știu ei mai bine, adică se îmbată și fac glume despre moldoveni.

5 Concert

23 Aprilie, La Bază

Fără Zahăr vine La Bază! Calul lui Toma Alimoș, Pufi, împreună cu 2r2rik și vaca bunicii vă așteaptă bucuroși la primul concert Fără Zahăr din Iași pe anul acesta. Cu trupă, ca să râdem mai tare.

6 Aleargă

23 Aprilie, Palatul Culturii

Semimaraton Iaşi este un un eveniment sportiv ce are ca scop promovarea mişcării (alergarea în aer liber) şi a unui stil de viaţă sănătos pentru un segment larg al populaţiei precum şi implicarea comunităţii locale într-o acțiune de strângere de fonduri pentru susţinerea copiilor de excepţie din mediul rural, fără posibilităţi materiale, sau a copiilor pentru care supravieţuirea zilnică este adevărata competiţie. Evenimentul se adresează şi este oferit tuturor ieşenilor, indiferent dacă doresc să alerge, să susţină, să doneze sau doar să se bucure de o nouă oportunitate de a promova valorile de care suntem atât de mândri: istoria, tradiţia şi cultura Iaşiului, spiritul liber şi tolerant al locuitorilor lui şi talentul lor înnăscut de povestitor.

7 Tribut

27 Aprilie, Casa de cultură a studenților

Când spui Kurt Cobain te gândești automat la Nirvana. Spui Nirvana și rezultatul e același. Fenomenul creat de Cobain alături de Krist Novoselic și David Grohl rămâne în amintirile noastre și la 18 ani de la dezbinarea formației, ajungând un succes inimaginabil în doar 7 ani de existență. După moartea lui Kurt Cobain, Grohl și Novoselic au lansat mai multe albume la care însuși Cobain lucrase. Cei doi membri rămași au continuat să lucreze în industia muzicală, Grohl alăturându-se trupei Foo Fighters iar Novoselic implicându-se în acțiuni politice ce vizau drepturile muzicienilor.Tribut Nirvana – Unplugged in New York.

8 Live

28 Aprilie, Underground The Pub

Factory Events vă propune un eveniment cu totul special – concertul trupei CARGO! Cu această ocazie, Cavalerii Rockului Românesc vor lansa un material discografic de excepţie, CARGO VINYL, care va fi destinat colecţionarilor şi fanilor exclusivişti. Pentru o calitate mai bună a sunetului, materialul va fi presat pe 2 viniluri şi vor fi fabricate într-un tiraj limitat de doar 250 de exemplare, care vor fi înseriate, pentru ca fiecare dintre voi să fie posesor al unui unicat (şi pentru a avea o valuare numismatică în timp). Un amendament: albumele cu numărul 1 şi 250 vor fi vândute la licitaţie, iar banii vor fi donaţi pentru victimele Colectiv.

9 Concert

28 Aprilie, Fratelli Iasi

Vama este trupa preferată a oricărui ascultător de muzică bună. A luat naștere după destrămarea trupei Vama Veche. Vama a fost fondată de Tudor Chirilă și Eugen Caminschi în 2006, celor doi alăturându-se Dan Opriș, Lucian Cioargă și Gelu Ionescu. Stilul abordat de cei de la Vama este pop-rock, în maniera similară în care au fost obișnuiți fanii Vama Veche. Primul album al trupei a fost lansat în 2008 și poartă același nume cu cel al trupei iar cel de-al doilea album este intitulat “2012”, datorită anului în care a fost lansat. Așadar, nu-l rata pe Tudor Chirilă în Iași!

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută