Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 09/03/2017
Arhiva Zile si Nopti

Fraierlandia by Bogdan Brylynski

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Fraierlandia by Bogdan Brylynski Share Fraierlandia by Bogdan Brylynski


Poporul amator de sporturi de iarnă a avut recent o revelație. Că România nu-i Austria, că așa a văzut la televizor. „România, te iubesc” a făcut o emisiune comparativă între ofertele de sezon ale celor două țări. Mere și cartofi în același coș.

Ca mai toate comparațiile în care România sfârșește prost, subiectul s-a viralizat din cale afară . Vaaai, cât de nașpa e, din nou, România asta a noastră. Și chiar e. E nasoală pentru că pe responsabili îi doare-n dos. I-a durut dintotdeauna dintr-un simplu motiv, că de aici n-au ce să fure.

A chinuit Udrea un furtișag prin Parâng, nu i-a prea ieșit. Și-apăi dacă nu i-a ieșit ei n-are cum să le iasă nici altora. Prin urmare, s-a tras oblonul iar peste domeniile schiabile din țară. Lasă, că mergem toți să schiem la Jina, un pic de răbdare să mai avem până se albește pârtia cu ghiocei.

În același timp, noua telecabină de la Giggijoch din Solden transportă 4600 de persoane pe oră. La un cost mediu de 40 de euro pe skipass, dintr-o singură instalație se încasează 1 milion de euro pe zi. Niște fraieri. Puteau să își păstreze și ei brazii ca să vină alții să îi fure.

Bogdan Brylynski

Este jurnalist, blogger și e in a relationship cu comunicarea online. Se pornește greu dar scrie aprig și apăsat. Îl mai puteți citi pe brylu.ro

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.