Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 09/03/2017
Arhiva Zile si Nopti

CITY Life Sibiu

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii CITY Life Sibiu Share CITY Life Sibiu


Valentine’s Day, Dragobete, 1 martie, 8 martie, alegeți o dată și alegeți cu cadou. Dacă nu mai știți ce cadou să faceți, ieșiți în din casă, aveți de unde alege. Urcați în 5 martie la Păltiniș, la Bikini Race, poate cel mai spectaculos eveniment de iarnă de la noi. Mergeți în 8 și 11 martie la Majestic, la concertul Pepe sau show-ul Mystic Boys. Vizitați Muzeul din Dumbrava, mâncați la restaurant pe centru sau urcați la Bâlea Lac.

INTERVIU ADRIAN TIBU: 70.000 DE SPECTATORI

Am stat de vorbă cu cel mai tânăr și energic director al unei instituții culturale din Sibiu. Adrian Tibu e revitalizat Teatrul pentru copii și tineret Gong și are planuri mari în continuare. ”Anul trecut, aproximativ 70.000 de spectatori s-au bucurat de peste 350 de evenimente organizate atât la sediul teatrului, cât și în deplasare. A fost un salt important”, spune el într-un interviu acordat Zile și Nopți. Vă convingeți singuri în paginile următoare.

BALET

Teatrul de Balet Sibiu a jucat luna februarie cu casa închisă, toate spectacolele fiind vândute cu mult înainte. Dacă nu vreți să rămâneți fără bilet în martie, acestea pot pot fi cumpărate online, de pe siteurile bilet.ro și kompostor.ro sau direct de pe pagina de facebook a Teatrului de Balet.

TEATRU

Teatrul Național ”Radu Stanca” a programat pentru ziua de 8 martie spectacolul ”Necunoscuta cunoscută”, de Aleksander Ścibor-Rylski. Spectacolul începe de la ora 19:00, la sediul teatrului, iar un bilet costă 15 lei.

DISTRACȚIE

Câștigă un loc în tabăra de Surf SupAcademy all-inclusive din Insulele Canare. Tot ce trebuie să faci este să te distrezi, adică să te înscrii la Bikini Race, de la Arena Platoș, programat în 5 martie, de la ora 12:00. O să fie vrreme frumoasă, lume multă și oameni faini pe pârtie.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.