Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 09/03/2017
Arhiva Zile si Nopti

CITY BREAK ȘI SHOPPING ÎN LONDRA, VIENA ȘI MILANO!

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii CITY BREAK ȘI SHOPPING ÎN LONDRA, VIENA ȘI MILANO! Share CITY BREAK ȘI SHOPPING ÎN LONDRA, VIENA ȘI MILANO!


Ca orice altă sărbătoare, cu precădere în rândul celor celebrate internațional, ziua de 8 martie este tratată ca o sărbătoare comercială.

De la florarii volanți, la cele mai luxoase companii de bijuterii, de la agenții de turism, la organizatori de evenimente, toată lumea se folosește de această ocazie pentru a-și înainta propriile interese.

Combinația perfectă pentru un cadou de 8 Martie: city break și shopping în capitala mondială a modei: Milano. Din Sibiu există zboruri directe către Milano, cu prețuri ce pornesc de la 39 lei pe segment. În mai puțin de 2 ore, puteți fi din Piața Mare în Piazza del Duomo. Galleria Vittorio Emanuele II, Quadrilatero della Moda și Corso Buenos Aires sunt doar trei dintre cele mai populare zone de cumpărături care acoperă o paletă largă de brand-uri, de la cele accesibile oricărui buzunar, până la cele mai exclusiviste și scumpe din lume.

Pont: Navigli este un cartier care ar putea trece neobservat pentru un turist obișnuit. Este zona preferată de tinerii milanezi, cu cele mai cool cafenele și buticuri.

Tot din Sibiu, puteți ajunge în doar 3 ore la Londra. Zborurile pornesc de la 109 lei pe segment. Londra este un adevărat paradis pentru împătimiții de shopping. Oxford Street măsoară nici mai mult, nici mai puțin de 2.5 km și este înțesată de magazine pentru toate gusturile dintr-un capăt în celălalt. Timp și bani să fie!

Pont: În Camden Town, cartierul în care a locuit Amy Winehouse, de aici și zecile de graffiti-uri cu ea de pe pereții caselor, este o zonă exclusivistă unde magazinele arată mai mult ca un muzeu decât o destinație de shopping. Prețurile sunt mai piperate, dar oferta este atât de generoasă, încât merită toți banii!

Și în Viena găsiți mall-uri și magazine, locuri numai bune de golit portofelul. Din Sibiu spre Viena există zboruri zilnice cu prețuri ce pornesc de la 400 lei pe segment. Viena nu este o destinație de top a cumpărăturilor, însă dacă ajungeți aici prima oprire trebuie să o faceți pe Mariahilferstrasse. Este strada-emblemă a orașului în materie de shopping. Magazinele marilor brand-uri de lux le veți găsi elegant aliniate pe strada Kohlmarkt.

Pont: Extrem de popular este Parndorf, un outlet aflat la 30-40 de minute de capitala Austriei, care seamănă cu un mic orășel. Aici găsiți reduceri semnificative în orice perioadă a anului, iar lista magazinelor cuprinde aproape toate brand-urile cunoscute în lume.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.