Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 09/03/2017
Arhiva Zile si Nopti

Cămașa – Gia Ianc – Coffee on the ruwnay

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Cămașa – Gia Ianc – Coffee on the ruwnay Share Cămașa – Gia Ianc – Coffee on the ruwnay


Dacă la începutul secolului XIX camaşa feminină era purtată pe sub haine sau ca şi un articol vestimentar de noapte, iar dacă nu luai nimic deasupra era considerat că ai ieşit în public dezbrăcată, în ziua de azi cămaşa albă e nelipsită din garderoba femeii. Asta e partea minunată  a acestui articol vestimentar, că indiferent de vârstă,  profesie, forma corpului, cămaşa albă îşi are un loc binemeritat în dulapul nostru…

Cămaşa feminină a cunoscut numeroase interpretări, iar în ziua de azi chiar ai din ce alege. Materialul să fie bun, croiala şi forma să te avantajeze. Important la acest articol e accesorizarea. Ea e aceeaşi doar că întrebuinţarea cămăşii e modificată de modul în care o porţi.

Indiferent că e cambrată, largă, închisă până sus pe gât sau cu nasturii desfăcuţi, la o pereche de jeans aceasta îţi va oferi un look nonconformist,  vaporos în acelaşi timp, mai ales dacă îţi sufleci mânecile şi doar partea din faţă a cămăşii o bagi în blug. Vara arată foarte bine la o pereche de pantaloni scurţi din denim, de diferite modele.

Dacă te-ai saturat să o tot bagi în pantaloni alege să îţi pui o curea în talie, nu contează că e mai subţire, mai groasă. Mai  e varianta în care o laşi scoasă din pantalon pentru a obţine un look lejer.

Fie că decizi să o porţi pur şi simplu, fie accesorizată cu o broşă  sau cu un statement necklace, cu un lanţ subţire la gât, cămaşa albă, îţi va oferi acea notă de eleganţă pe care puţine alte articole le pot da unui outfit.

Mai poti alege să o porţi deasupra unui maiou, fie el din dantelă,  fie din bumbac,  sau pe sub o bluză ori un cardigan.

E important să ştii că, indiferent de ce cămaşă ţi se potriveşte şi indiferent de cum o accesorizezi, e foarte important să o păstrezi într-o stare cât mai bună.

 

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută