Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 08/03/2017
Arhiva Zile si Nopti

Alergăm în semn de solidaritate

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Alergăm în semn de solidaritate Share Alergăm în semn de solidaritate


Energia pe care o resimți atunci când alergi, nu poate fi subtituită de nicio cafea și de niciun tip de energizant. Alergăm pentru a ne salva de cotidian, pentru a atinge un echilibru al emoțiilor. Pe 8 aprilie alergăm în semn de solidaritate și pentru că ne dorim să le construim copiilor noștri educația, cunoașterea și disciplina ce le vor deschide porțile unui viitor după care tot tânjim.

Fă parte din schimbare prin alergare!

Înscrie-te ca alergător pe www.crospentrușcoli.ro, alege unul dintre cele 28 de proiecte și devino părtaș în schimbarea educației de mâine.

După această etapă începe partea distractivă din jocul altruismului. Organizezi seri de film cu prietenii tăi și colectezi bani din vânzarea biletelor și a micilor gustări. Pregătești un talcioc, unde apropriații pot cumpăra lucrurile pe care tu nu le mai consideri folositoare. Spune-le prietenilor, colegilor cauza de suflet pe care o sprijini și îndrumă-i să se înscrie ca susținătorii tăi. Fii creativ, distrează-te și fă fundraising!

În luna martie antrenorul Lucian Liciu te așteaptă pe Stadionul „Emil Alexandrescu” pentru un plus de agilitate, iar pe 8 aprilie organizatorii îți asigură natura ca rezervor de energie și asfaltul rece aprinzător de călcâie.

Înscrie-te ca alergător pe www.crospentrușcoli.ro, sprijină educația, schimbă viitorul.

8 Aprilie

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.