Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 07/03/2017
Arhiva Zile si Nopti

NOU ÎN ORAȘ | 3 martie 2017

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii NOU ÎN ORAȘ | 3 martie 2017 Share NOU ÎN ORAȘ | 3 martie 2017


SUSHI – HIRO SUSHI

Cel mai nou și mai bun loc în care poți mânca sushi în București se află pe strada Tudor Ștefan numărul 25, în zona pieței Dorobanți. Cu bucătari pregătiți în Norvegia, cu băuturi fi ne, cu Leaf Roll, Tempura Roll, Pira Roll, Nigiri somon, Nigiri ton, creveți, anghilă, Gunkan mix și multe multe alte preparate. Un loc pe care n-ar trebui să-l ratați!

CLUB – SHOTERIA

Primul shotbar din România s-a deschis recent în București și proprietarii promit că te pregătesc cu adevărat pentru viața de noapte la stația de alcoolizare și te pun pe picioare după petrecere la stația de reabilitare. E simplu. Te pregătești de o noapte legendară-n Centrul Vechi, pe care să vrei s-o povestești și prietenilor a doua zi. Sigura regulă a casei: Shoturile se beau până la fund!

RESTAURANT TURCESC – TURQUOISE

Turquoise s-a deschis cu cea mai bogată ofertă legată de bucătăria turcească autentică. O varietate de mâncăruri, toate servite într-o ambianță confortabilă. Restaurantul Turquoise este un loc special – cu terasă închisă pentru fumători în interiorul zonei de servire și un etaj privat pentru orice tip de evenimente, cu o capacitate totală de 300 de persoane.

GASTROBAR – PÂINE ȘI VIN

Faptele și gusturile importante sunt adesea simple. Nu lasă loc de vorbe goale. Cer prieteni pentru a fi povestite și familie pentru a fi duse mai departe.Pâine și Vin este bucuria de-ai pune pe ai tăi la aceeași masă, este locul unde-ți vin cuvintele care-ți stăteau pe limbă: cald, sincer, iute, blând, tihnă, sfat.


Dacă ai o afacere nouă și vrei să afl e tot orașul de ea, scrie-ne pe adresa de mail: offi ce@zilesinopti.ro

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.