Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 06/03/2017
Arhiva Zile si Nopti

Editorial | An nou, rezoluții și zăpadă

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Editorial | An nou, rezoluții și zăpadă Share Editorial | An nou, rezoluții și zăpadă


2017 ne-a luat ca de obicei, prin surprindere. Guvern nou, reguli noi, zăpadă și școli închise, rezoluții și amânarea lor. Una dintre cele mai comune rezoluții pentru noul an este “voi face mai mult sport”. De altfel, în luna ianuarie se fac cele mai multe abonamente la sală. Cu toate acestea, primele zile din an n-au fost chiar așa de norocoase pentru proprietarii de săli de fitness. Vedeți voi, a nins. Și s-au închis și școlile. E greu de ajuns până la sală, că n-ai unde să parchezi mașina. Și n-ai cu cine să lași copiii. Și mai e și frig când ieși de acolo transpirat. O lăsăm pentru la anu’. Sau la primăvară, că doar nu mergem chiar mâine la plajă. 

Printre rezoluțiile redacției Zile și Nopți se numără – a merge mai mult la teatru, mergem mai des la cinema, ieșim mai des în oraș. Mergem și cu transportul în comun dacă n-avem locuri de parcare, nu e asta o problemă. Partea bună e că Bucureștiul a înviat. A crescut numărul de concerte, am scăpat de Hrușcă și Bănică (se întoarce el în martie!), s-au redeschis teatrele, iar în cinemauri avem candidați la Oscar și câștigători ai Globurilor de Aur. Apropo, sper că ați văzut cu toții discursul lui Meryl Streep! (Dacă vă e greu cu politica, gândiți-vă că în America președinte e Trump!).

Monica Felea

Redactor Șef – Zile și Nopți

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.