Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 05/03/2017
Arhiva Zile si Nopti

Gabriel Răzvan Chelariu | Cum poți consuma alcoolul în mod inteligent

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Gabriel Răzvan Chelariu | Cum poți consuma alcoolul în mod inteligent Share Gabriel Răzvan Chelariu | Cum poți consuma alcoolul în mod inteligent


De ținut cont că alcoolul te face să te simți bine pentru că determină eliberarea dopaminei, un hormon ce stimulează activitatea din zona creierului, responsabilă de plăcere. Cu toții știm că acesta face parte din viața socială însă pentru a nu îți fi afectată sănătatea și, de ce nu, reputația, îți recomand să citești cu atenție în continuare.

Stai de vorbă cu barmanul despre ceea ce vrei să bei în seara respectivă și personalizează băutura. Un barman profesionist te va îndruma să bei corect. Alcoolul în exces te va pune în pericol. Când simți că te-ai amețit, îți recomand să te oprești deoarece ceea ce va urma nu va mai fi controlat de tine ci de alcool. Nu te grăbi, dacă bei prea mult, prea repede, auto-controlul va dispărea înainte să îți dai seama. Încearcă sa bei cu înghițituri mici și rare ca să poți savura băutura. Consumă apă! Foarte important ca la fiecare pahar sau măsură de băutură consumată să bei și un pahar de apă. În felul acesta, organismul tău nu se va mai deshidrata și a doua zi, nu vei avea dureri de cap.

Îți recomand experiențe! Fiecare amintire și experiență pe care o poți avea sigur o vei regăsi în locuri și oameni cu  pregătire profesională și informații corecte, de aceea te provoc către experiențe noi. Până data viitoare: „o viață frumoasă este definită de lucrurile pe care le realizezi, nu de gândurile la o viață frumoasă”.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.