Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 05/03/2017
Arhiva Zile si Nopti

Cofetăria Blanca, din dragoste pentru prăjituri

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Cofetăria Blanca, din dragoste pentru prăjituri Share Cofetăria Blanca, din dragoste pentru prăjituri


Când vorbim despre dulciuri ne gândim la prăjiturile mamei ce nu ieșeau niciodată in forme egale dar aveau cel mai bun gust. După ani de căutat forma perfectă dar și gustul care să ne ducă în copilărie, am descoperit Cofetaria Blanca.

Pasiunea, plăcerea, dragostea şi priceperea alături de materiile prime de calitate, sunt ingredientele lor principale, iar rezultatul nu este unul 100% natural aşa cum sunteţi obişnuiţi să auziţi mereu, ci unul despre care cei de aici declară, fără lipsă de modestie, că este cel mai bun. Astel, dorința cea mai mare a celor de la Cofetăria Blanca este ca ca desertul să fie un deliciu pe care să nu-l uitați și  pe care să vi-l doriți zilnic.

Blanca ispiteşte cu torturi şi prăjituri, atât pentru cei clasici şi romantici, cât şi pentru cei moderni şi noncorfomişti, astfel încât momentul dulce al eveniementului vostru să fie de neuitat. Priceperea unor maeştri cofetari şi grija pentru materii prime de înaltă clasă, pe cât posibil naturale, au făcut din produsele cofetăriei Blanca un standard în domeniu. Orice tort este creat cu grijă, de la blat, până la ultimul ornament.

Foarte mult ne-a plăcut și invitația lor de a păși în lumea produselor pe care ni le oferă, o lume mereu încântătoare, dulce şi plină de imaginaţie, dar în acelaşi timp atentă şi riguroasă.

Cofetăria Blanca

Palas Shopping Mall, intrarea Auchan

B-dul Ștefan Cel Mare și Sfânt, Nr. 67, Casa Cărții, Bl. C3, Parter

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.