Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 05/03/2017
Arhiva Zile si Nopti

City Drinks | Recomandări

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii City Drinks | Recomandări Share City Drinks | Recomandări


Alimentația rațională reprezintă una din cele mai importante verigi din complexul de factori, ce au o influență nemijlocită asupra existenței omului și a puterii sale de muncă, sporind în același timp, rezistența organismului la îmbolnăviri. Recomandat e să reții că băuturile cu efect terapeutic nu pot fi consumate oricum, după inspirație proprie, ci numai după un consult medical de specialitate, care stabilește diagnosticul și prescrierea tratamentului adecvat în cazul în care aveti probleme de sănănate. Recomandat ca aceste băuturi să fie servite dimineața iar ca efectul să fie mai mare, evitați cel puțin 1 sau 2 ore consumul de cafea sau țigară.

Băuturi de Primăvară 

Time Out Healthy Delight, 300 ml

Ingrediente:  100 gr sfeclă roșie, 60 gr miere de albine, 10 gr frunze pătrunjel, 150 ml fresh portocale, 40 ml fresh de lămâie, 5 gr ghimbir

Ustensile: Blender sau storcător rădăcinoase

Metoda preparare: Se curață și spală foarte bine legumele și fructele după care se pun toate ingredientele în blender, se rastoarnă într-un pahar și se poate servi. Fresh-ul de portocale sau lămâie se obține la storcător după care se adaugă în blender cu celelalte ingrediente.

Catin’cov,  300 ml (rețetă personală)

Ingrediente: 200 ml fresh morcov, 100 ml suc de cătina (homemade), zahăr sau miere de albine după gust.

Ustensile: Storcător fructe/rădăcinoase

Metoda preparare: Se curață morcovul, se spală, se obține suc de morcov la storcător, se adaugă suc de cătină sau sirop, se adaugă zahar sau miere de albine după gust, se amestecă bine, recomandat a fi răcit înainte de a fi băut.

Beneficii: surplus de energie pentru o zi încărcată

TOPmoC,  250 ml

Ingrediente: compot măr,  rubarbă, ghimbir, appio

Ustensile: Storcător rădăcinoase.

Metoda preparare: Se curață rubarba și ghimbirul de coajă, se spală foarte bine toate ingredientele și se bagă la storcător, sucul obținut se amestecă cu compotul de mere și se poate adăuga și ½ felii de lămâie.

Gabriel Răzvan Chelariu

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.