Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 05/03/2017
Arhiva Zile si Nopti

Cauzele bune au căutare la Iași

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Cauzele bune au căutare la Iași Share Cauzele bune au căutare la Iași


Specialiștii din mai multe domenii vor face cadou 8 ore din timpul lor unor cauze bune ale orașului. Pe 31 martie va avea loc o a doua ediție a evenimentului „8 ore peste program pentru o cauză bună” ce aduce față în față reprezentanți ai organizațiilor non-guvernamentale care au nevoie de sprijin în rezolvarea unor probleme și profesioniști ai Iașului care sunt dispuși să își doneze o seară pentru a acorda consultanță de specialitate. Organizat anul acesta de Asociația Pentru Iași,  evenimentul permite înscrierea, într-o primă fază, a proiectelor care au nevoie de sprijin și consiliere. Astfel, organizații non-profit sau grupuri de inițiativă din județul Iași au avut fost invitate să aplice. După perioada de jurizare, vor fi anunțate ONG-urile care vor participa la cea de a doua ediție a evenimentului.

„8 hours overtime for a good cause” este un eveniment care se organizează la nivel internațional, fiind preluat și în România în ultimii ani. In Iaşi, prima editie a evenimentului a avut loc în 2015, sub organizarea Fundației Comunitare Iași și a reunit 5 ONG-uri și peste 30 de profesioniști.

Așadar, ce spui? Donezi 8 ore din timpul tău în folosul comunității?

8 ore peste program pentru o cauză bună

www.iasi.8-i.ro

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.