Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 03/03/2017
Arhiva Zile si Nopti

Recomandarea din centrul vechi | Bellini Universitate

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Recomandarea din centrul vechi | Bellini Universitate Share Recomandarea din centrul vechi | Bellini Universitate


Restaurante București

Zile și Nopți a realizat această recenzie sub anonimat și a achitat nota de plată.

Chiar dacă, pentru mulți dintre cunoscuții mei, este un restaurant decent și atât, am decis să-l recomand fiindcă, norocos sau nu, aici am mâncat foarte bine de fiecare dată când am intrat. Nu s-a întâmplat de multe ori, dar destul cât să pot trage o minimă concluzie.

Nu am încercat foarte multe feluri, m-am limitat la ce am comandat la primele vizite și mi-a plăcut, adică un excelent cocktail de fructe de mare, intitulat chiar Bellini, Cannelloni della Nona al Forno (paste umplute cu carne de vită, sos de roșii și parmezan, gratinate la cuptor) și specialitatea măcelarului (local) – Filleto Il Principe (mușchiuleș de porc cu usturoi, bacon, sos de vin roșu și busuioc).

Prețuri destul de OK, dar serviciile mai șchioapătă pe ici, pe colo. Au și câteva variante vegetariene în meniu, așa că ar merita o încercare. 

Cătălin Toader

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.