Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 03/03/2017
Arhiva Zile si Nopti

Ciao Niki | Italia de pe Eminescu

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Ciao Niki | Italia de pe Eminescu Share Ciao Niki | Italia de pe Eminescu


Prin fața blocului la parterul căruia se află restaurantul trecusem de nenumărate ori, dar doar în ultima vreme, mai ales seara, datorită luminilor interioare, am remarcat faptul că acolo e un loc simpatic în care se manâncă și se bea. Ce m-a frapat a fost faptul că era mereu plin, la ore la care alte localuri din zonă se chinuie să atragă câte un mușteriu rătăcit. Astfel că, într-o eternă seară de marți, ne-am prezentat la ușă, înarmați cu zâmbete și o senzație de semi-foame, dar și pregătiți, cumva, pentru un eșec. Din fericire, n-a fost să fie eșec.

După cum aveam să aflăm la fața locului, restaurantul nu are meniuri – nici de mâncare și nici de băutură. Afli tot ce vrei de la oamenii casei, cei care gătesc în aceeași încăpere cu tine, ca un exercițiu de sinceritate necesar. Am comandat un platou de antipasti, supă de roșii, raviolli cu spanac, plus câte un pahar de prosecco și vin roșu. Platoul (genial!), o defătare! O bucată sănătoasă de mozzarella înconjurată de măsline, roșii cherry, anghinare murată, roșii uscate și ardei picanți umpluți cu ton. Am fi putut să ne săturăm doar cu asta, dar am dat iama și în supa de roșii și excelentele ravioli cu spanac. Am fi vrut să dăm iama și în deserturile vasei, dar nu mai era loc. Sătui și încântați, ne-am rostogolit către casă, bucuroși că am mai descoperit un loc frumos și numai bun de revenit.

Ciao Niki se găsește pe strada Eminescu la nr. 90 și are o atmosferă tipic italiană, unde te simți și cum ai fi în vizită la cei mai buni prieteni.

Specialitățile casei sunt pastele, brânzeturile și  marea varietate de vinuri, dar nu ratați supele și deserturile. Servicii foarte bune și prețuri decente pentru ce primești.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.