Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 03/03/2017
Arhiva Zile si Nopti

ActOrchestra | Un spectacol muzical care nu e Music Hall

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii ActOrchestra | Un spectacol muzical care nu e Music Hall Share ActOrchestra | Un spectacol muzical care nu e Music Hall


Concerte București

Un spectacol de muzică și pantomimă, cel mai popular spectacol pe care 9g-ul l-a dezvoltat la Teatrul Național anul trecut. Nu este concert, nici teatru muzical, nici improvizaţie muzicală, nici exerciţiu de actorie… dacă vrem să definim genul. Este doar un joc la care se râde… serios, cu 3 actori şi încă 20 de parteneri… sau instrumente muzicale. Orchestra transformă concertul într-un spectacol de teatru, pentru că luptele de culise sunt mai spectaculoase decât spectacolul din scenă. Instrumentele o iau razna, iar artiştii devin o prelungire a sunetelor. O poveste plină de umor, cu trei personaje pornite pe (mereu) imprevizibilul drum al supremaţiei pe scenă. Un concert împachetat într-o poveste veselă, sonoră, ritmată. Un maraton muzical şi teatral de o oră, unde se trece cu viteza luminii, de la Mozart la rock… şi la chansonete.

Pe 5 martie, de la ora 20,00, la Teatrul Național, Sala Mică.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.