Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 01/03/2017
Arhiva Zile si Nopti

Parties of the week

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Parties of the week Share Parties of the week


Subcarpați

Subcarpați e genu ăla de trupă pe care ai impresia că o asculți de-o viață. Deși cei peste 6 ani de activitate cu siguranță că le oferă o greutate pe scena muzicii românești, parcă totuși arată dubios anul “2010” la categoria “anul înființării trupei”. Noi cel puțin ne-am uitat de 2 ori când am citit asta și ne-am pus întrebarea “doar 2010?”. Nu revenim la discuția despre timp și faptul că încă avem impresia că 2012 a fost acum vreo 2 ani, că nu e asta important acum.

Important e că pe 9 Martie, la Euphoria Music Hall urcă cei de la Subcarpați pe scenă și noi suntem super entuziasmați, pentru că ne amintim de concertele lor la care am mai fost și știm ce ne așteaptă. “Subcarpati e un mix exploziv între muzici tradiționale românești și beat-urile zilei de azi. O combinație eclectică prin care ne reoxigenăm cu folclor românesc, instrumente tradiționale și ritmuri de trip-hop, dubstep, rap sau dancehall.” sau, pe scurt și mai direct, Subcarpați e o trupă foarte mișto iar Euphoria Music Hall tot timpul ne organizează evenimente la care ne distrăm și uităm să plecăm acasă. Dacă a plecat cineva din Euphoria înainte de 12PM să ne contacteze, am dori să discutăm.

9 martie

Ora 22.00

www.facebook.com/EuphoriaMusicHall

 

Days of Confusion @ The Shelter

“Pe 9 Martie 2017, Days of Confusion lansează Yin&Out, primul LP al formației în The Shelter, Cluj-Napoca. Albumul va fi prezentat sub forma unui pack ce cuprinde CD-ul LP-ului și, în premieră, un board game tematic care îi are ca protagoniști pe membrii formației. Artwork-ul noului album precum și al board game-ului a fost realizat în colaborare cu doi artiști plastici contemporani, Matei Șerban Sandu și Dragoș Stroe.”

9 martie

Ora 20.00

www.facebook.com/ShelterCluj

 

 

Back in time @ Club Phi18

În fiecare VINERI seară PHI18 te invită la cea mai nebună distracție până dimineața pe ritmuri și prețuri bune. “DJ-îi noștrii au găsit rețeta perfectă pentru saltul în timp! Să uităm de reguli, restricții, rețineri, limite și să ne amintim ce înseamnă o petrecere ca în liceu, când depășeam ora de venit acasă – OLD HABITS DIE HARD!” 

În fiecare vineri

Ora 22.00

www.facebook.com/Phi18 

 

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.