Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 01/03/2017
Arhiva Zile si Nopti

Focus eveniment

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Focus eveniment Share Focus eveniment


Târgul de Cariere

Interesat de carieră?

Imediat vine primăvara, ne ia astenia pe toți și începem să simțim așa, brusc, o nevoie de schimbare și reinventare personală. N-are rost să ne prefacem că nu e așa, știm cu toții că în perioada asta a anului începem să ne propunem să facem chestii -gen alergat în parc în fiecare dimineață- pe care până acum nu le puteam face din cauza frigului sau a faptului că la 5PM era deja beznă. Dar acum e martie, e mai cald și se întuneca ceva mai târziu, ce poate să ne oprească, așa-i? Nu știu exact ce planuri de reinventare personală sunt în zare, dar pot să vă recomand un eveniment de care sigur ați mai auzit și care v-ar putea ajuta pe latura profesională: Târgul de Cariere, locul în care oportunitățile mișto se reunesc sub același acoperiș, așteptându-și noii colaboratori.

“Vino la evenimentul care reunește cele mai importante companii și cele mai tari oportunităti de carieră. Dacă îți cauți un job, o colaborare, un internship, un stagiu ori dacă ești mulțumit de jobul tău dar vrei să crești, vino la Târgul de Cariere.

În 7 și 8 martie te asteptăm la Sala Polivalentă să-i cunoști pe angajatori, să participi la seminarii și la competițiile pe care le punem la dispoziție și să faci următorul pas în carieră.

În plus, pregătim activităti fun la care o să vrei să participi. Intrarea este liberă, iar zâmbetul – obligatoriu.”

7-8 martie

Sala Polivalentă

www.facebook.com/targuldecariere

 

 

Crosul Divelor @ Parcul “Iuliu Hatieganu”

Hei, ziceam ceva mai sus de alergat în parc? Pentru ca tranziția spre un 2017 mai activ să fie ceva mai simplă, o idee bună ar fi să spargem gheața cu Crosul Divelor, organizat de Runners Club care are și o componentă caritabilă: din fonduri se vor achiziționa medicamente și aparatură pentru copiii și tinerii cu insuficientă renală cronică înscriși în Asociația pentru Solidaritate și Empatie Delia Grădinaru.

11 Martie

Ora 10.00

www.facebook.com/AsociatiaRunnersClub

 

Innovation Labs @ Impact Hub

Se zvonește că Innovation Labs ar fi cea mai mare competiție de tech startup și cel mai mare program de mentorat din România. Ideea e simplă: ai un minut să-ți expui ideile pentru un start-up în fața publicului, îți găsești echipa și 24 de ore creezi prototipul pe care-l prezinți mai apoi unui juriu de profesioniști. Cafeaua e din partea casei, să nu se deranjeze procesul creativ!

11-12 martie

Str. Gării nr. 21

www.facebook.com/ILabsRo

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută