Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 01/03/2017
Arhiva Zile si Nopti

8 hours overtime for a good cause – Iași

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii 8 hours overtime for a good cause – Iași Share 8 hours overtime for a good cause – Iași


A doua ediție a evenimentului 8 hours overtime for a good cause – Iași va aduce la un loc 8 organizații și grupuri de inițiativă care caută rezolvare pentru cauzele lor. Dintr-un număr de 21 de proiecte înscrise, juriul, alcătuit din șase specialiști din domenii diferite, a ales proiectele care vor obține consultață de la voluntarii din comunitate. Astfel au fost selectate urmatoarele organizatii: Asociația Cercul Excelenței, Asociația Muzicală Angeli, Asociația Națională pentru Copii și Adulți cu Autism din România – filiala Iași, Centrul de Informare Turistică Iași, Asociația Surâsul Albastru, Hubrica, Fundația Star of Hope Romania, În Dialog.

Specialiști în comunicare, marketing, IT, fundraising vor dărui acestor organizații, 8 ore din timpul lor pentru a le livra proiecte la cheie, gata de a fi implementate de a doua zi!

La eveniment, fiecare proiect ales pentru a fi soluționat va avea un reprezentant din partea ONG-ului pe întreg intervalul de 8 ore de lucru; acesta ar trebui să fie o persoană cu putere de implementare/executare a soluțiilor pe care voluntarii profesioniști le vor identifica pentru proiectul prezentat.

iasi.8-i.ro

31 Martie, 19:00

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.