Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 28/02/2017
Arhiva Zile si Nopti

Mood for Food | Mood for good

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Mood for Food | Mood for good Share Mood for Food | Mood for good


Geamurile uriașe și faptul că bucătăria era la vedere, în sala mare a localului, îmi atrăseseră atenția cu multă vreme în urmă, dar nu apucasem să intru, în special fiindcă mai mereu treceam pe acolo la ore la care nu prea erau locuri libere. Acesta e un alt indicator de care puteți ține cont, dar nu trebuie să fie decisiv, există destule locuri proaste și foarte aglomerate. Fiind marți și destul de devreme, eram singurul client, nu puteam avea probleme cu așteptatul, astfel că m-am aflat destul de repede în fața unei porții de mușchiuleț de porc în sos de Gorgonzola și nuci, plus un coșuleț cu cartofi prăjiți și apoi tăvăliți prin usturoi și rozmarin…

M-am înfipt în ele, înfometat fiind (poetic, dar adevărat!),dar m-am oprit la primul cartof. Fuseseră ținuți, probabil, o idee mai puțin decât trebuia în baia de ulei, nu erau perfect făcuți. Problemă sesizată, preluată și remediată.
Cu noua porție de cartofi cuplată la dezmățul cu aromă de gorgonzola, dispariția bucatelor din fața mea a fost doar o chestiune de minute. Bun, fraged, foarte echilibrat, nucile contrabalansează inspirat sosul de brânză. Locul e foarte prietenos, denotă sinceritate și dorință de lucru bine făcut, iar bucătarul pare stăpân pe situație. Meniul e variat și include atât pizza, cât și câteva feluri de bucate tradiționale românești, așa că sunt toate condițiile pentru o
seară excelentă în oraș.

Mood for Food se găsește pe strada Gabroveni nr. 4 și pare destinația ideală pentru seri în oraș cu prietenii sau familia, mai ales în condițiile în care prețurile sunt foarte decente pentru Centrul Vechi. Am observat mereu grupuri mari „cantonate” aici, ceea ce înseamnă că oamenii se simt bine.

Zile și Nopți a realizat această recenzie sub anonimat și a achitat nota de plată.

Cătălin Toader

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.