Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 28/02/2017
Arhiva Zile si Nopti

Azzuro | Bine și mult

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Azzuro | Bine și mult Share Azzuro | Bine și mult


În cartierul Drumul Taberei am descoperit, de-a lungul vremii, multe locuri în care se mănâncă bine, unele dintre ele putând concura fără probleme cu localuri mai scumpe și mai populare din zone centrale. Unul dintre acestea este, indiscutabil, Azzuro (compania mai deține câteva restaurante, în zone comerciale, pe care nu le-am testat). Primele vizite aici s-au desfășurat exclusiv în scop de bere și pizza (Calabrese e foarte OK, trebuie încercată), dar, în timp, am trecut și la chestii mai „grele”. Mușchiul de vită în sos gorgonzola, ceaunelul picant, escalopul Zingara, toate au fost cercetate în amănunt.

Locul e primitor și prietenesc, chiar dacă terasa este poziționată exact la marginea șoselei și, uneori, gazele de eșapament și zgomotul nu sunt cele mai bune ingrediente într-o mâncare, de altfel, gustoasă. Serviciul e bun spre foarte bun aici, peste media generală a localurilor „de cartier”, iar prețurile sunt prietenești, în general. Oricum, în cele mai multe cazuri (la noi a fost întotdeauna așa, sper că nu întâmplător), plătești corect ceea ce primești.

La ultima vizită, am schimbat macazul și am pus accentual pe fructe de mare – salată verde cu crevete, roșii cherry, crutoane și niște feluri de piper, plus o porție generoasă de Seafood Spaghetti. Vizavi, pulpă de vițel tras la cuptor, cu garnitură de fasole verde și roșii cherry. Toate proaspete, bine gătite, gust echilibrat și arome apetisante. Porțiile sunt decente spre mari, așa că… mai venim!

Terasa se află în zona Eugen Lovinescu, pe bucla din Drumul Taberei. Loc foarte bun atât pentru berea de fiecare zi cu prietenii, cât și pentru încercat feluri mai speciale (platoul cu cotlete de miel de Noua Zeelandă poate fi o sugestie!).

Zile și Nopți a realizat această recenzie sub anonimat și a achitat nota de plată.

Cătălin Toader

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.