Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 27/02/2017
Arhiva Zile si Nopti

Top 5 evenimente la care să mergi în București 24.02 – 02.03 2017

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Top 5 evenimente la care să mergi în București 24.02 – 02.03 2017 Share Top 5 evenimente la care să mergi în București 24.02 – 02.03 2017


Târguri de mărțisor pe toate gusturile și pentru toate buzunarele, teatru alternativ și independent, Dragobetele sărută fetele cu cântece de toate felurile, petreceri cu lăutari, schimb de cărți în București, Oscar Night și lansări de albume. Nu ne plictisim săptămâna asta!

1. Dragobete cel beat de dragoste-Concert Ad Hoc | Pentru că nimic nu-i mai frumos decât să iubești pe limba ta, de ziua lui Dragobete se spune povestea iubirii, de când s-a născut pământul și până-n zilele noastre, cu muzică și dans și joc, cu stand-up mitologic românesc, cu multă bucurie și energia frumoasă a oamenilor dragi de la Ad Hoc. Voie bună și iubire de pe scena Stuf Vama Veche.

2. Dichisar – Fun, Food & Fashion Cu Mărțisor și 8 Martie în gând, ediția de unde să cumperi cadouri pentru toate prietenele. Dar mai ales pentru tine. 2 zile de fun, food & shopping alternativ în care să faceți cunoștință cu spumanoilor makeri români. Pe muzica bună, la o cafea adevărată și un cheesecake cu afine, să ne vindece de astenie. Pe 25 și 26 februarie, la Impact Hub.

3. Shantel / Caliu (Haiducii din Clejani) Shantel DJ Set ales cules și redat de directorul artistic al Balkanic Festival, Ligia Kesisian și un performance live al lui Caliu, regele viorii, cu chef de dans și voie bună în spiritul deja cunoscut. Pe 25 februarie, de la ora 21,00, La Centru.

4. Schimb de Cărți București | Întâlnirea lunii februarie are loc pe 26, la Bohemia Tea House. Pentru două ore, ceainăria devine cartierul general al iubitorilor de cărți și locul unde afli titlurile celor mai noi volume care merită citite. Vino să spui și tu ce ai mai citit și ce ai recomanda și altora. Intrarea este liberă. Schimbul nu este definitv (poți retrage cărțile când dorești) și nici obligatoriu.

5. Concert Les Elephants Bizarres la Expirat, pe 1 martie, cu lansare de album – “Seen” | Anul trecut a fost unul foarte bun pentru îndrăgita trupă din alternative-ul românesc, cu multe concerte și festivaluri, cu lansarea piesei „Roșu Neon”, ajunsă în Top 10 Europa FM, dar și invitația de a deschide concertul trupei Maroon 5, de la București.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută