Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 27/02/2017
Arhiva Zile si Nopti

Ce cadou să ii iei mamei?

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Ce cadou să ii iei mamei? Share Ce cadou să ii iei mamei?


 

Ziua de 8 Martie este închinată femeii. Nu e nimic rău în asta. Mai ales în ultima perioadă m-am obişnuit să primesc flori şi bomboane de ciocolată, iar încă o zi dedicată acestui fel de cadouri este binevenită. Cu toate astea, când mă gândesc la 8 Martie mă gândesc la mamele din toată lumea.

Ele sunt femeile care merită recunoştinţă şi apreciere pentru ceea ce sunt, pentru ceea ce fac. Definiţia mamei – cea mai frumoasă femeie din lume. Nu există criteriu de diferenţiere între o mamă şi alta, pentru că „mama mea” este cea mai frumoasă şi cea mai blândă. Cea mai bună mâncare o face „mama mea” şi cea mai cristalină voce tot Ea o are. Dacă ar fi să enumăr calităţile Ei, mi-ar trebui zile întregi şi nu aş termina de spus tot ce îmi trece prin minte.

Întrebarea zilei ar fi ce cadou ar fi potrivit pentru o femeie care merită totul? Curios este că Ea nu cere niciodată nimic, o îmbrăţişare este suficientă ca să îi facă ziua mai bună, iar o floare este secretul zâmbetului Ei. Mama este uşor de mulţumit pentru că Ea a primit totul în ziua când a venit pe lume copilul Ei. O cafea împreună sau un telefon aşa… fără motiv, sunt cadoul perfect. Încă are felicitarea cu ghiocei pe care am făcut-o la grădiniţă şi nu cred că o pot înlocui cu ceva. Sper doar să aibă Zile şi Nopţi frumoase ca Ea!

“O mamă este cea care poate locul oricui, dar nu poate fi înlocuită de nimeni”, Cardinal Mermillod

Ce cadou să ii iei mamei?

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.